Yardım Mi5 yardım

ado1013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak. Pazartesi günü hb den mi5 almak istiyorum ama biraz tereddütlerim var alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

General

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
General
Cihazım
Xioami Mi5
Konular
4
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak. Pazartesi günü hb den mi5 almak istiyorum ama biraz tereddütlerim var alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Ben 4 gündür kullanıyorum. Genel olarak çok memnunum. Tasarımı, hızı çok iyi. Ama özellikleri konusunda çok da fazla bilgim yok. Sadece şunu söyleyebilirim bu fiyata bu performansta başka bir telefon yok. Dayanıklılık konusu ne olacak zaman gösterecek.

Oyla:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Tlf gayet çok başarılı ve çok güzel
Benim fikrim hb 1200 tl 32 gb almak yerine forumda satan arkadaşlardan 64 gb modeli alsan daha iyi olur hocam ...

Oyla:

ado1013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok sağ olun yardımlarınız için. Şu anlık bütçem 32 gb lik versiyona yetiyor az çok bana yeteceğini de düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt