Yardım Mİ5 Yardım

MaxMixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Merhaba;
Forumda yeniyim. 2-3 içinde hb den mi5 alacağım fakat almadan önce sormak istediğim sorular var.

1. SAR değerinin yüksek olması büyük sorun yaratırmı ? Lütfen detaylıca anlatırmısınız ( Benim için önemli).
2. Hb den alacağım için IMEI kayıtlı olarak geliyor olması gerekiyor değilmi ? Yoksa yasal olmazdı herhalde.
3. Cihazı yeni aldıgımda neler yapmam gerek, yani MIUI 8 e güncelleyeceğim, Global romu yükleyeceğim vs. bunlar dışında yapılacak birşey varmı ?
4. Cihazda sıkıntı olursa cihazı hb ye verip onlar herşeyi halledicek mi ? Yurt dışına göndermek vs.
5. Birde ön kamerasında flash yok gece çekim yapamayacağız herhalde?

Son düzenleme:

eCCoMaNiA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
1- sar değeri yüksek değil, piyasadaki çoğu telefondan düşük seviyelerde. Endişe edilecek bir seviyede değil.
2- hb den alınca 2 yıl garantili ve imei si yasal yollarla kayıt edilmiş oluyor.
3- söyledikleriniz dışında extra birşey yapmanıza gerek yok. Belki miui 8 global rom ile de gelebilir.
4- Tr içindeki servis noktalarını kullanacaksınız.
5- flash olmadan da çekim yapabilirsiniz.

Oyla:

MaxMixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- sar değeri yüksek değil, piyasadaki çoğu telefondan düşük seviyelerde. Endişe edilecek bir seviyede değil.
2- hb den alınca 2 yıl garantili ve imei si yasal yollarla kayıt edilmiş oluyor.
3- söyledikleriniz dışında extra birşey yapmanıza gerek yok. Belki miui 8 global rom ile de gelebilir.
4- Tr içindeki servis noktalarını kullanacaksınız.
5- flash olmadan da çekim yapabilirsiniz.

Teşekkürler.Şu sar değeri yüzünden bayağı kararsız kalmıştım. Acaba tr deki servis noktalarını gösteren bir harita falan var mı acaba ?

Oyla:

eCCoMaNiA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Alacağınız telefonun garantisinin hangi servis ile anlaşmalı olduğu ile değişebiliyor benim bildiğim Tr de sadece evobt ve delta garantili satılıyor mi5 ama garantiden extra birşey beklemeyin derim herşeye kullanıcı hatası diyen bir yapıda çünkü Tek artısı imeiler orj. Kayıtlı oluyor.

Oyla:
Üst Alt