Mi5 ve Huawei akıllı saat birlikteliği

hepyeke

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
10
Merhaba Arkadaşlar
Mi5 gibi üstdüzey akıllı telefonumuz ile uyumlu kullanılabilecek en mantıklı cihaz bence akıllı saat olmalı düşüncesinden hareketle akıllı saat arayışlarına başladım.
Ama hangisi olmalı.
Herkesin farklı kriterleri vardır elbette ancak benim için klasik saat görünümünde yuvarlak hatlı olması elzem olduğundan apple saatlerini baştan eledim.
Performanslı ve şık olmalı aynı zamanda.
Bu kriterlerime uyan tek bir saat gözüme çarptı Huawei nin akıllı saati.
Amazondan sipariş verdim ve bir haftada elime ulaştı.
Ulaşım sürecinden kısaca bahsedeyim merak edenler için.
Amazonun uyguladığı satış politikası gereği yüzde 20 vergi ücretini satış esnasında peşin alıyor.Huawei saatler 250-300 dolar bandında olduğundan vergiye tabi.Olaki ürün gümrüğe takılmazsa peşin aldığı vergi ücretini en geç iki ay gibi bir sürede kartınıza iade ediyor.Eğer benim durumumda olduğu gibi gümrüğe takılırsa sizi Amazonun anlaşmalı olduğu kargo firması(UPS veya DHL)arıyor ürünün gümrüğe takıldığını söylüyor size bir mail gönderiyor siz maili doldurup imzalayıp tekrar mail atıyorsunuz ve hiçbirşeye karışmıyorsunuz firma sizden peşin alınan gümrük bedeli ile olayı hallediyor ürün kapınıza kadar geliyor.DHL problem çıkartabiliyor araştırmalarım sonucunda bazı şikayetler olduğunu öğrendim telefonla aramıyorlar sadece mail atıyorlar siz mailinizi kontrol etmezseniz aradan günler geçbiliyor ve birde depo ücreti ödüyorsunuz.O yüzden UPS tercih edin.
Huawei akıllı saati gerçekten hoş şık ve performanslı bir cihaz ve mi5 ile gayet uyumlu daha doğrusunu söylemek gerekirse saatin kullandığı işletim sistemi android wear miui ve mi5 ile herhangi bir problem çıkartmadı.
Şimdilik memnunum merak edenlerin sorularını cevaplandırabilirim.
Saygılar...

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Hayırlı olsun hocam benimde hosuma gidiyor huaweinin akıllı saati ama fiyat biraz fazla olunca :)

Üst Alt