Yardım Mi5 tv ye fotoğraf aktarma

bukars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi5
Konular
6
1. Galeri resimlere bakarken alt sırada projeksiyon diye bir yer çıkıyor. Evee apple tv var onu görüyor telefon ama bağlanamıyor. Bağlanmak için ne yapmak lazım
2. Yaş tahmini özelliği güzellik uygulaması ile ilişkili herhalde. Güzellik özelliğini ortaya alınca özellik kayboluyor yüksekte çekilen tüm fotograflara yaş tahmini yapıyor. Fakat arada sırada da kendi kafasına göre fotograflara yaş tahmini yapıyor. Ayarlardan kapatmama rağmen hala devam ediyor. Bu özellik tam olarak nasıl kapatılıyor
Teşekkürler

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
1-) Öncelikle Wifinin Hem TV Hemde Telefonunuzda Açık Olmasına Dikkat Ediniz. Ayarlar > Daha Fazla > Kablosuz Görüntü > Açılan Sayfadan Kablosuz Görüntüyü Aktif Edin. Açtıktan Sonra Ekrana Sizin TV'nizin Marka Modeli Gelecektir. Ardından Televizyonunuz Karşısına Geçiniz Ve Telefondan TV'nizi Seçiniz. TV Ekranına Onay Menüsü Gelecektir. Onayı Verdiğiniz Anda Ekrana Bağlanır. Bu Sadece Fotoğraf İçin Değil Aynı Anda Telefonunuz Ekranını Canlı Olarak TV Yansıtır.
2-) Kamera'ya Girince Seçenekler Tuşuna Basılı Tutunca ( Cihazın Sol Alttaki Tuş) Yaş & Cinsiyet Menüsünü Altındaki Seçeneği 'Kapalı' Konuma Getirirseniz Böyle Bu Sıkıntınızda Çözülmüş Olacaktır.

Oyla:
Üst Alt