Yardım Mi5 surumu

Beyzakbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza Nur
Cihazım
Mi5
Konular
7
Ben bunlardan pek anlamiyorum ama bi abi bana telefonuna surum guncellemesi gelirse yapma gibi bisey soylemisti benim mantigima pek yatmadi neden guncellemeyim veya guncellersem ne olur?

Birde forum kurallarinda art arda konu acmakla ilgili biseyler gordum kural ihlali yapmiyorumdur umarim sorularim bitmiyor cunku, ve konuma biri cevap verdiginde ben cevap veren kisiye tekrar bisey yazamiyormuyum?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-14-12-57-27_com.android.settings.png
    Screenshot_2016-05-14-12-57-27_com.android.settings.png
    153,2 KB · Görüntüleme: 18

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
MIUI romlar iki çeşittir. Birincisi developer olarak da adlandırılan beta romlardır ve bu romlar çok sık güncelleme alır ancak bu güncellemelerde hatalar olabilir. İkincisi ise stable romlardır, bunlar daha seyrek güncelleme alırlar ve daha güvenlidir. Sizin romunuz stable olduğu için size stable güncelleme gelecektir ve yükleyebilirsiniz. Ancak yine de yüklemeden önce forumumuzda daha önce yüklemiş olan arkadaşlarımızın geri bildirimlerini okuyup ondan sonra kararınızı vermeniz daha uygun olacaktır.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Konuların en altında sol tarafta kendi avatarınızın olduğu bir pencere görürsünüz. Bu pencereye yazarak aynı konu içine yeni bir mesaj yazmış olursunuz.
Eğer birini etiketlemek yani onu haberdar etmek istiyorsanız Kullanıcı adının başına @ işareti koyarak örneğin
Kod:
@beyzakbg
şeklinde yazarsanız ekranda Beyzakbg şeklinde görünse de birisinin kendisinden bahsettiğine dair bildirim gider. Şimdi size gelmesi gerektiği gibi.
Eğer bir mesajı alıntı yaparak yazmak istiyorsanız alıntı yapacağınız mesajın sağ alt köşesindeki alıntı linkine tıklamanız gerekir. Böylece mesajı yazan kişiye hem bildiri gider hem de verdiğiniz cevabın ilgili olduğu mesaj sizin mesajınızda alıntı olarak görülür.
Kendi mesajınızı yeniden düzenlemek için de düzenle linkini kullanmanız gerekir.
Diğer sorunuza zaten cevap verilmiş.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt