Soru Mi5 stable miui 8 tarayıcı hataları

arda_sahan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Mi5 cihazimda miui8 e geçtikten sonra tarayıcı garip garip hatalar vermeye başladı. İlki tarayıcıyı açıp adres yazacam ilk bastığım harfi yazıyor, silmeye her harf için bir kez basmam gerekiyor komple otomatik silmeye devam etmiyor ve en önemlisi video izlerken açılır pencere dediğimde ekrandan ayrılan video ya müdahale edemiyorum ekranin ortasında sabit kalıyor ustune tıklıyacak olduğumda arkasında ne varsa onu tıklıyor. Sizde de böyle problemler varmı yoksa ben bu problemi nasıl aşarım?

miuici

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Chrome tarayıcı kullanıyorum çok stabil ve hızlı,orjinal tarayıcıdan memnun değilseniz Chrome a geçebilirsiniz.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Bende ikiside yüklü, gerekliliklere göre kullanıyorum.
Ama genelde elim stock tarayıcıya gidiyor; telefon mi4, chrome ile yeni sekme açacağım, telefon sağ elde, ekranın en üstüne basmam gerekiyor saçmalık, ya diğer elimle basıyorum yada baş parmağımı ekranın en üstüne doğru zorluyorum. Ya cihazı note olanlar için, eyvah eyvah!
Aynı durum iphonlarda var, telefonunda bir adım geri gelme tuşu yok(nasıl sezgisel kullanımsa) yazılımsal tuş kullanılıyor, ama ekranın en üstünde solda, ama senin 6s'inde var, yazık değilmi kullananlara.
(7 metre kalemi olur, et oni 5 metre ko ona 2 adam)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Mi5 cihazimda miui8 e geçtikten sonra tarayıcı garip garip hatalar vermeye başladı. İlki tarayıcıyı açıp adres yazacam ilk bastığım harfi yazıyor, silmeye her harf için bir kez basmam gerekiyor komple otomatik silmeye devam etmiyor ve en önemlisi video izlerken açılır pencere dediğimde ekrandan ayrılan video ya müdahale edemiyorum ekranin ortasında sabit kalıyor ustune tıklıyacak olduğumda arkasında ne varsa onu tıklıyor. Sizde de böyle problemler varmı yoksa ben bu problemi nasıl aşarım?

Oyla:

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Ayni sorunu ben de yasiyorum. Once klavyeden kaynakli sanmistim ama crome dan girince sikinti olmuyor. Tarayiciyla ilgili bu sikinti nasil giderilebilir bilen var mi

Oyla:

aslanenver

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Mi 6
Konular
25
bilen arkadaşlar daha doğrusunu yazar ama ben o sorunu tekrar işletim sistemini kurarak düzeltmiştim.

miui 8i tekrar kurup deneyin.

bence en iyi tarayıcılardan biri. Acaba apk'sını bulabilir miyiz ?

Oyla:

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Dediğiniz gibi yazıyı silmeye çalışırken harf harf siliyor. Uzun süre basınca toplu silmesi gerekirken tek tek siliyor. Bende hemen sağdaki çarpı işaretine basıp toptan siliyorum. Yazılımla düzeltilebilir.

Oyla:
Üst Alt