Yardım Mi5 sim karttaki telefon numaralarını göremiyorum

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Arkadaşlar;
Dün itibariyle Mi5 telefonuma Global Developer ROM (6.8.11) yükledim. Bu güncellemeden sonra telefonumun Kişiler sekmesinde, Sim kartımda yer alan telefon numaralarını göremiyorum. Sim karttan telefon hafızasına numaraları nasıl aktarabilirim veya bu aktarımı yapmadan Sim kart içindeki numaraların görünmesini nasıl sağlayabilirim acaba?

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kişiler ayarlarında hepsi var

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aşağıdaki linkte bulunan BackupAll programı ile sim kattaki kişilerin yedeğini alıp geri yükleme yaparken de telefon rehberini seçerek sim kattaki kişileri telefon rehberine alabilirsiniz.

Benim tavsiyem ise kişileri Google kişilerde tutmanız. Böylece her yerden ve her durumda kişilerinize ulaşabilirsiniz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm. Teşekkürler. Telefona ilk kez setup yaparken Kişiler'i MiCloud'a senkronize etmiştim bilmeden. O özelliği yasakladım. Bu sefer Kişiler'de ertanx'in belirttiği özellikler göründü. Aksi takdirde Kişiler sekmesi altında sadece yeni kaydedilen numaralar görünüyordu. Doğrusunu söylemek gerekirse garip bir menü sistemi var Xiaomi'nin. Örneğin Veri Kullanımı da Güvenlik (Security) sekmesi altında!

Oyla:

orak39

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orak39
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Tamam sorunu çözdüm teşekkürler. Sistem uygulamalarından sim ayarlarına girince gördüm sekmeyi

Oyla:

alikmlozdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Galaxy S3
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar,

Dün itibarıyla ben de xiaomi kullanıcıları arasına katıldım. Yalnız telefonda sim kart numaralarımı göremiyorum bir türlü. Yukarıda arkadaşın bahsettiği üzere miclout kişi senkronizasyonunu kapadım ama yok. Ayrıca ayarlarda "kişiler" menüsünü de göremiyorum. Nasıl çözebilirim bunu?

Oyla:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu şekilde oluyor kişiler geri tuşuna değil diğer tuşa devamlı basılı tut seçenekler çıkıyor

Oyla:

alikmlozdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Galaxy S3
Konular
0
Anlatamadım sanırım, ya da ben sizi anlamadım... Ayarlara girdikten sonra kişiler seçeneğini göremiyorum. eski samsun telefonuma miui yüklediğimde, ayarlarda "kişiler" seçeneği vardı, oradan ekran alıntısını gönderdiğiniz işlemleri yapabiliyordum. Şimdi kişiler seçeneğini göremiyorum.

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Anlatamadım sanırım, ya da ben sizi anlamadım... Ayarlara girdikten sonra kişiler seçeneğini göremiyorum. eski samsun telefonuma miui yüklediğimde, ayarlarda "kişiler" seçeneği vardı, oradan ekran alıntısını gönderdiğiniz işlemleri yapabiliyordum. Şimdi kişiler seçeneğini göremiyorum.
Ayarlar dan değil direk kişiler uygulamasından girin soldaki tuşa uzun basın secenekler cikacak karsiniza gosterilecek kisiler sekmesine dokunun sim kart ı secin yada kisileri disa aktar diyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt