Yardım mi5 şarj sorunu

prmprc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
prmprc
Cihazım
yok
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global beta 8.11.22
Telefon Modeli
mi5
Bootloader Kilidi
Kapalı
iki yıldır mi5 kullanıyorum, şarjı çabuk bittiğini farkettim ve bir hafta önce batarya değişimi yaptık ki bataryada şişmişti, ama yeni bataryada da(n11'den alınmış bir batarya) hemen bitiyo, telefonu ilk aldığım gibi değil, mesela akşam yüzde 15 olan batarya sabah yüzde 3'e düşmüş oluyo, ki telefona el sürmüyorum ve wifi, mobil veri vs kapalı ... bu batarayadan mı kaynaklıdır. telefonlamı ilgili bir sıkıntıdır? nasıl anlayabilirim bi çözümü varmıdır

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
iki yıldır mi5 kullanıyorum, şarjı çabuk bittiğini farkettim ve bir hafta önce batarya değişimi yaptık ki bataryada şişmişti, ama yeni bataryada da(n11'den alınmış bir batarya) hemen bitiyo, telefonu ilk aldığım gibi değil, mesela akşam yüzde 15 olan batarya sabah yüzde 3'e düşmüş oluyo, ki telefona el sürmüyorum ve wifi, mobil veri vs kapalı ... bu batarayadan mı kaynaklıdır. telefonlamı ilgili bir sıkıntıdır? nasıl anlayabilirim bi çözümü varmıdır
Yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız hard reset atıp test edin tekrar. Ama ben yazılımsal olduğunu zannetmi

Oyla:

prmprc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
prmprc
Cihazım
yok
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim deniyim, olmadı yeni batarya alıyım

Oyla:

prmprc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
prmprc
Cihazım
yok
Konular
2
Hard reset dediginizi yaptim ama sarjda olumlu bi degisim yok, aksine daha hizli bitiyor sanki, yazilim vs telefondan da cok anlamiyorum ama bu guncellemeyle mi alakalidir acaba yada baska bataryayla sarj sorunum çözülur mu ki

Oyla:

ozhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özhan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1
Greenify diye bir programcık var. Onu kurmanızı öneririm. Arka plandaki programları uyutuyor. Ciddi bir fark yarattı bende. Belki faydası olur.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

prmprc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
prmprc
Cihazım
yok
Konular
2
Greenify diye bir programcık var. Onu kurmanızı öneririm. Arka plandaki programları uyutuyor. Ciddi bir fark yarattı bende. Belki faydası olur.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onuda deniyim, artik telefonumu degistirsem diye dusunmeye basladim bu sarj konusu beni fazlasiyla yoruyo

Oyla:
Üst Alt