halit21 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım halit Cihazım Mi 5S Plus Yaş 32 Konum istanbul Katılım 21 Kasım 2016 Konular 14 Mesajlar 43 Tepkime puanı 5 Puanları 8 25 Kasım 2016 #1 Merhaba Arkadaşlar Mi5 S Plus Android 7.0 Güncelleme Alacak mı?
_CeKoCu_ Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Aptal Adam Cihazım Mİ 5 , Mİ9 SE Meslek Danışman Yaş 33 Konum Denizli Merkez Katılım 14 Mart 2016 Konular 33 Mesajlar 388 Tepkime puanı 81 Puanları 43 25 Kasım 2016 #2 Arka arkaya bir sürü konu açmissin bana kalırsa alır en son. Cihazlardan bir tanesi ve xiaomi güncelleme konusunda gayet iyi gördüğüm kadarıyla MI 5 cihazımdan gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Arka arkaya bir sürü konu açmissin bana kalırsa alır en son. Cihazlardan bir tanesi ve xiaomi güncelleme konusunda gayet iyi gördüğüm kadarıyla MI 5 cihazımdan gönderildi
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.822 Puanları 188 25 Kasım 2016 #3 _CeKoCu_' Alıntı: Arka arkaya bir sürü konu açmissin bana kalırsa alır en son. Cihazlardan bir tanesi ve xiaomi güncelleme konusunda gayet iyi gördüğüm kadarıyla MI 5 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Takipteyim Hocam. Dün Gerekli Uyarıyı Kendisine Yapmıştım. Ekstra Açılan Konuları Kapatılacaktır Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote
_CeKoCu_' Alıntı: Arka arkaya bir sürü konu açmissin bana kalırsa alır en son. Cihazlardan bir tanesi ve xiaomi güncelleme konusunda gayet iyi gördüğüm kadarıyla MI 5 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Takipteyim Hocam. Dün Gerekli Uyarıyı Kendisine Yapmıştım. Ekstra Açılan Konuları Kapatılacaktır Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.