Soru Mİ5 S MİU 10 PUBG PERFORMANSI (4 ÇEKİRDEK İLE)

RotasızKaptan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Geylani
Cihazım
Mi5
Konular
14
Merhabalar arkadaşlar sorum şu pubgyi miu10 beta da oynayanlar var mı? 4 çekirdekte aynı anda çalışıyor mu ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz pubgyi cevaplarsanız sevinirim

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Sadece 2 çekirdek çalışıyor. Oyun açılışında grafikleri otomatik olarak düşüğe ayarlıyor.

Oyla:

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonu-iylieştirme kapatıp yeniden deneyin

Oyla:

RotasızKaptan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Geylani
Cihazım
Mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonu-iylieştirme kapatıp yeniden deneyin
Sorun aynı denedim faydası yok acaba hangi global sürümde 4 çekirdeğin hepsi çalışır eski sürüm fark etmez benim için indiririm

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Peki bu böyle devam mı edecek xiaomi bunun için birşeyler yapmayacak mı?
Oreo gelince düzeleceği söyleniyor ama bilemem. İsterseniz aosp veya los tabanlı romları deneyebilirsiniz. Bu romlarda çekirdekler sorunsuz çalışıyor.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Sorun aynı denedim faydası yok acaba hangi global sürümde 4 çekirdeğin hepsi çalışır eski sürüm fark etmez benim için indiririm
Termal kontrolu devre dısı bırakmanız lazım bunun içinde root veya twrp gerekli :) termal kontrolu devredısı bırakınca 4 cekirde herzaman tam performans calısıyor oyunlarda ısınma yapabiliyor ama :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece 2 çekirdek çalışıyor. Oyun açılışında grafikleri otomatik olarak düşüğe ayarlıyor.
ayrıca 4 çekirde soğuk olduğunda cihaz aktif çalışıyor defalarca açıkladım yine açıklıyorum cpu z ve bezeri programların hatası o doğru göstermiyroalr 37 derece batarya sıcaklığı olunca işlemcinin biri kapatılıyor 3 işlemci ile devam ediliyor ve işlemci hızları düşüyor onun olmamasını istiyorsanız root atıp es dosya yöneticisi ile system-etc içindeki termal.conf dosyasını silmeniz gerekiyor(sildikten sonra yenden başlatın) yada twrpden dosya yönetisiniden aynı yoldan termal.conf dosyasını silemeniz gerekli :)

Oyla:

RotasızKaptan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Geylani
Cihazım
Mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal kontrolu devre dısı bırakmanız lazım bunun içinde root veya twrp gerekli :) termal kontrolu devredısı bırakınca 4 cekirde herzaman tam performans calısıyor oyunlarda ısınma yapabiliyor ama :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 4 çekirde soğuk olduğunda cihaz aktif çalışıyor defalarca açıkladım yine açıklıyorum cpu z ve bezeri programların hatası o doğru göstermiyroalr 37 derece batarya sıcaklığı olunca işlemcinin biri kapatılıyor 3 işlemci ile devam ediliyor ve işlemci hızları düşüyor onun olmamasını istiyorsanız root atıp es dosya yöneticisi ile system-etc içindeki termal.conf dosyasını silmeniz gerekiyor(sildikten sonra yenden başlatın) yada twrpden dosya yönetisiniden aynı yoldan termal.conf dosyasını silemeniz gerekli :)
Peki sizce bu durumu miu10 da çözececekler mi oreo ile beraber?

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69