Yardım Mi5 Roms,twrp

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
S.a ben mi5 alıcam, telefon hakkımdaki birçok soruya forumda cevap buldum bundan dolayı herkeze teşekkür ediyorum clap~~

Asıl sorum romlarla alakalı rom yükleme fastboot dan öğrendim kolay bşi zaten bi indirme linklerini karıştırdım bi kaç kere denk geldim fakat sonradan bulamadım o yüzdn bir konuda hepsini toplamak istedim

İstediklerim 1-recoveryden rom yüklemek için(varsa twrp) recovery (recovery de fastbootdan yüklenir die düşüüyorum eğer farklı bir şekilde yükleniyorsa yükleme nasıl olur?)
2-Miui 8 Rom (varsa global sürümü ve dveloper)nereden yükleyebilirim (recovery ve fastboot olarak) direk sayfanın linkini verirseniz dha iyi olur
3-Miui 7 developer olanı yine recovery olanı olursa daha iyi olur cihaza ilk olarak recovery sonrada recoveryden romu yüklerim diye düşünüyorum daha kolay olur :)
4-Bootlader kilidi nereden açılır bir yrde grmüştüm ama bulamadım şimdi :?

Birde cihazın çeşidine göre romlar değişirmi yani pro suna ayrı standardına ayrı olurmu

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
S.a ben mi5 alıcam, telefon hakkımdaki birçok soruya forumda cevap buldum bundan dolayı herkeze teşekkür ediyorum clap~~

Asıl sorum romlarla alakalı rom yükleme fastboot dan öğrendim kolay bşi zaten bi indirme linklerini karıştırdım bi kaç kere denk geldim fakat sonradan bulamadım o yüzdn bir konuda hepsini toplamak istedim

İstediklerim 1-recoveryden rom yüklemek için(varsa twrp) recovery (recovery de fastbootdan yüklenir die düşüüyorum eğer farklı bir şekilde yükleniyorsa yükleme nasıl olur?)
2-Miui 8 Rom (varsa global sürümü ve dveloper)nereden yükleyebilirim (recovery ve fastboot olarak) direk sayfanın linkini verirseniz dha iyi olur
3-Miui 7 developer olanı yine recovery olanı olursa daha iyi olur cihaza ilk olarak recovery sonrada recoveryden romu yüklerim diye düşünüyorum daha kolay olur :)
4-Bootlader kilidi nereden açılır bir yrde grmüştüm ama bulamadım şimdi :?

Birde cihazın çeşidine göre romlar değişirmi yani pro suna ayrı standardına ayrı olurmu

Ynalış Anlamazsanız, Bence Biraz Daha Forumda Gezin Derim. Sorularınıza Cevap Verecektim Ama İlk Önce Telefonun Romunu İndireceğiniz Adresleri Vereceğim.
Bu Romlar Offical Siteye Ait.
Mi 5 Rom Download (Recovery):
Mi 5 Rom Download (FastBoot):

Xiaomi.EU Romlar (Recovery):

Bana Kalırsa İlk önce Hangi Uzantılı Dosyanın Nereden ve Nasıl Yükleneceğini Öğrenin.

Bootloader Kilidi Açma:
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağolun hocam dediğiiz gibi sorduğum soruların hepsi forumda mevcut bende bazılarını bulmuşdum ama sonra unuttum yerini vb. O yüzden konu açıyim dedim

Bootlader işini hallederim gibi (zaten imei halledilmiş olarak alıcam cihazı o zamanda zaten bt. Kilidi açılmış olur diymi), miui7 romların linkini recovery ve fastboot için ayrı olarak vemişsiniz, Miui 8 Xiaomi linkin de buldum hatta miui8 konusunda recovery de verilmiş ve anladığım kadarıyla fastboot yada daha kolay yolu updaterden twrp yüklenebiliyomuş

Cevaplarınız için teşekkür edeirm hocam forumu biraz daha incelemek gerekmiş :)

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21