Soru Mi5 Ram ve Performans

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Merhaba arkadaşlar iki şey soracağım 1.) mi5 telefonumda 'kullanılabilir ram' 900 mb ın altına indiğinde telefon kasmaya başlıyor bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Arka plana bi uygulama açıp chrome da işlem yaparken büyük rahatsızlık veriyor. Chrome mu kastiriyor diyecem ama kullanılabilir ram 900 un altına dustugunde hep kasıyor. Eu Stabil rom kullaniyorum. Romdan kaynaklı ise önerdiğiniz rom varmıdır ?(başka miui8 romlarda denedim aslında ama) Batarya performansı iyi olan. Ben ya batarya ya performans diye bir tercih yapmak istemiyorum.

2.) Ekrana cift tıklayarak uyandırma olayı. Ekrana iki defa dokununca telefonum uyanmıyor. En az 3 defa dokunuyorum yaklaşık. Nadiren 2. Dokunusumda açıldığı okuyor. Ekranda bir sorun varsa da bu neden telefonun ekran açıkken hissettirmiyor ? En nazik dokunuşlarımı bile çok iyi algılayan bir telefonu çift dokunuşla neden uyandırmıyorum ?

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up

Oyla:

cigarini

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
t50
Konular
6
o herkeste olan bi sorun.çift çıkta ekranı uyandırma işleminin stabil çalışmadığı aşikar. bi umut miui 9 da düzelmesi

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Mi max cihazımda çift tıkla açılmada sorun yok. Gayet stabil.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Merhaba arkadaşlar iki şey soracağım 1.) mi5 telefonumda 'kullanılabilir ram' 900 mb ın altına indiğinde telefon kasmaya başlıyor bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Arka plana bi uygulama açıp chrome da işlem yaparken büyük rahatsızlık veriyor. Chrome mu kastiriyor diyecem ama kullanılabilir ram 900 un altına dustugunde hep kasıyor. Eu Stabil rom kullaniyorum. Romdan kaynaklı ise önerdiğiniz rom varmıdır ?(başka miui8 romlarda denedim aslında ama) Batarya performansı iyi olan. Ben ya batarya ya performans diye bir tercih yapmak istemiyorum.

2.) Ekrana cift tıklayarak uyandırma olayı. Ekrana iki defa dokununca telefonum uyanmıyor. En az 3 defa dokunuyorum yaklaşık. Nadiren 2. Dokunusumda açıldığı okuyor. Ekranda bir sorun varsa da bu neden telefonun ekran açıkken hissettirmiyor ? En nazik dokunuşlarımı bile çok iyi algılayan bir telefonu çift dokunuşla neden uyandırmıyorum ?
Ram kullanimi yukseldikce cihazda hantallasma oluyor. Cift tiklamada bendede sıkıntı yok sadece biraz daha sert ve aralıkla dokun hızlıca dokunursan arka arkaya okumama gibi durum olur. Sakin ve aralıklı yap :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

baryel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Benim cihazım da Mi5.Stabil rom var. Aynı durum bende de var.Kullanılabilir ram 300mb düşüyor ve kalmalı başlıyor. Kullanılabilir ram genelde 1.2gb ama çok çabuk tüketiyor ve kalmalı başlıyor. Bu durumun sebebi nedir sizde de aynı durum var mı?

Oyla:

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25