- Adım
- Yasin
- Cihazım
- OnePlus 5
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Konular
- 11
Merhaba arkadaşlar iki şey soracağım 1.) mi5 telefonumda 'kullanılabilir ram' 900 mb ın altına indiğinde telefon kasmaya başlıyor bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Arka plana bi uygulama açıp chrome da işlem yaparken büyük rahatsızlık veriyor. Chrome mu kastiriyor diyecem ama kullanılabilir ram 900 un altına dustugunde hep kasıyor. Eu Stabil rom kullaniyorum. Romdan kaynaklı ise önerdiğiniz rom varmıdır ?(başka miui8 romlarda denedim aslında ama) Batarya performansı iyi olan. Ben ya batarya ya performans diye bir tercih yapmak istemiyorum.
2.) Ekrana cift tıklayarak uyandırma olayı. Ekrana iki defa dokununca telefonum uyanmıyor. En az 3 defa dokunuyorum yaklaşık. Nadiren 2. Dokunusumda açıldığı okuyor. Ekranda bir sorun varsa da bu neden telefonun ekran açıkken hissettirmiyor ? En nazik dokunuşlarımı bile çok iyi algılayan bir telefonu çift dokunuşla neden uyandırmıyorum ?
2.) Ekrana cift tıklayarak uyandırma olayı. Ekrana iki defa dokununca telefonum uyanmıyor. En az 3 defa dokunuyorum yaklaşık. Nadiren 2. Dokunusumda açıldığı okuyor. Ekranda bir sorun varsa da bu neden telefonun ekran açıkken hissettirmiyor ? En nazik dokunuşlarımı bile çok iyi algılayan bir telefonu çift dokunuşla neden uyandırmıyorum ?