Soru Mi5 Pro Ses Tuşları İçeri Girdi

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Bir kaç ay önce telefonun ses tuşları içeri girdi ses açmaya veya kısmaya bastığımda çalışmıyor ancak kuvvetli bastirdigimda çalışıyor onda da ya bir anda bütün sesi kısıyor yada sesi sonuna kadar açıyor bu durumu nasıl cozebilirim veya telefoncuya yaptirsam ne kadar tutar ?

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Tamiri çok kolay ancak siz yapabilirmisiniz bilemem. Şöyle altta bulunan iki vidayı açıp camı kaldırıyorsunuz( genelde plastik vakum kullanılır). Dikkat edin parmak okuyucu kablosu var soketini çıkarark ses tuşlarını düzeltin, neden yerinden çıkmış sorgulanmalı tabi, ya kasa düşme sonucu darbe aldı ve kasıldı ya da tuşlar deforme oldu. Ankara da iseniz pm atın yardımcı olabilirim.

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamiri çok kolay ancak siz yapabilirmisiniz bilemem. Şöyle altta bulunan iki vidayı açıp camı kaldırıyorsunuz( genelde plastik vakum kullanılır). Dikkat edin parmak okuyucu kablosu var soketini çıkarark ses tuşlarını düzeltin, neden yerinden çıkmış sorgulanmalı tabi, ya kasa düşme sonucu darbe aldı ve kasıldı ya da tuşlar deforme oldu. Ankara da iseniz pm atın yardımcı olabilirim.

Bu olay bir anda oldu ve bu olaydan sonra telefon bir kaç kez düştü

Oyla:
Üst Alt