Yardım MI5 PRO Anakart Hk.

vulcania

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
mi5 Pro 128
Konular
1
Merhaba,
12/2016 Yılında 2 Yıl Delta Garantili telefon satın aldım. Anakartımın bozulması nedeniyle anakartım değişime uğradı. Ancak 128 GB Anakart takılması gerekirken 64 GB Anakart takıldığını gördüm. Firma yetkililerine bu durumu ilettiğimde Üretici firma Maximum 64 GB'a kadar gönderim yaptığını belirtti. Sizce doğruluk payı nedir? Satın alırken 128 GB olarak aldığım bir telefonun yedek parçası neden 64 olsun?

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar ?

Daha önceki anakartım
Xiaomi - Mi5 Pro 128GB

Şimdiki takılan
Xiaomi - Mi5 Prime Edition 64GB

İyi günler.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
güzel bi bahane olmuş hocam :) tüketici hakları mahkemesi bu tarz problemler için var..

Oyla:

vulcania

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
mi5 Pro 128
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turuncu Dijital, Ancak bu noktada turuncu digital'in hiçbir hatası bulunmamakla beraber, 4 aydır devam eden bir arıza sürecinde Delta Servis'in hatalarını saymakla bitiremem. Tüketici Hakem Heyeti'ne mi gitmem gerekiyor yoksa Tüketici Mahkemesi mi?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Turuncu Dijital, Ancak bu noktada turuncu digital'in hiçbir hatası bulunmamakla beraber, 4 aydır devam eden bir arıza sürecinde Delta Servis'in hatalarını saymakla bitiremem. Tüketici Hakem Heyeti'ne mi gitmem gerekiyor yoksa Tüketici Mahkemesi mi?

Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin. Mağazanızı sormam sebebi eğer Cepport ise sorunu çözmeniz adına fırmanın yardımcı olmasını sağlayalbirdim.

Oyla:

vulcania

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
mi5 Pro 128
Konular
1
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu gerçekleştirdim. 4,5 - 6 ay sürer dediler. Ancak bu süre zarfında telefonu kullanmamam gerektiği aktarıldı.

Oyla:

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Konu onaylandı

Oyla:

vulcania

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
mi5 Pro 128
Konular
1
Tüketici Hakem Heyeti Başvurum ile ilgili karar verildi. (13.10.2017 tarihinde elime ulaştı. 129 GÜN)

Söz konusu ürünün satıcıya iadesine, fatura bedeli xxxx,xx TL'nin tüketiciye iadesine,
Firma tarafından bedel iadesinin yapılmaması halinde icra yolu ile tahsil edilerek tüketiciye ödenmesine,
xxxx firması tarafından 6502 sayılı tüketicinin korunması Hakkında Kanun'un 70 inci maddesinin 7.nci fıkrası uyarınca 15,30 TL Tebligat ücretinin karararın tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde bütçeye kaydedilmek üzere Hisar Veraset ve Harçlar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne gönderilmesine ve ödemeye ilişkin makbuzun Tüketici Hakem Heyetine gönderilmesine,

İş bu karara tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde tarafların İstanbul Tüketici Mahkemelerine müracaatta serbest olduklarının tebliğine, 6502 sayılı kanun hükümlerince karar verilmiştir.

Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor?
Yukarıda belirtilen ürünü satıcıya elden mi teslim edeceğim? Satıcıyla irtibata geçmem mi gerekiyor?

Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

İyi günler.

Oyla:
Üst Alt