Mi5 pro 128 gb kapanma sorunu

mi5 pro kapanma sorunu

• mi5 pro kapanma sorunu

Oy: 0 0,0%
  • mi5 pro arama geçmişi

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0

sinan657

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
xiaomi 5 pro
Konular
1
Bir ay önce aldığım tlfda bir kaç sıkınt var burda çözebileceğime inanıyorum.Delta servis garantisi var ama
yollamak istemiyorum hemen.Tlfsuz kalmam dışında farklı sıkıntılarda okudum servis ile ilgili.
öncelikle android acemisiyim.Tlf mi 5 pro 128 gb.tlf global rom yüklü geldi.tlfda MIUI Global 8.1.2.0 kararlı sürüm yüklü.
1.sorun tlf görüşmesi yaparken 4-5 kez defa kapaıp açıldı 1-2 kez sim hatası ibaresi gördüm.Kurcalarken internette bu hatayı vermedi sadece tlf görüşmelerinde oldu.
2.sorun gmail altında 3-4 mailim kayıtlı.mail geliyor siliyorum bir süre sonra farkediyorum ki mail hala orda
3.sorun bu ilginç arama kaydı yani son kullanılanlar geçmişi toplu sil diyorum siliniyor tlf yeniden aç kapa yapınca tekrarda sildiklerimi orda buluyorum.
teker teker silincede oldu.sadece kişiye tıkla arama geçmişini sil diyince sıkıntı yok siliniyor.bu hem uzun hemde sıkıcı bir işlem.mesela *#06 gibi bir şey tuşladım
tlf görüşmesi olmayınca arama geçmişide olmadı.bu yüzden silemedim haftalardır duruyor orda.şimdiden teşekkürler

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
2 ve 3 sorununuz senkronizasyon açıksa tekrar geri getiriyor olabilir

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Bir ay önce aldığım tlfda bir kaç sıkınt var burda çözebileceğime inanıyorum.Delta servis garantisi var ama
yollamak istemiyorum hemen.Tlfsuz kalmam dışında farklı sıkıntılarda okudum servis ile ilgili.
öncelikle android acemisiyim.Tlf mi 5 pro 128 gb.tlf global rom yüklü geldi.tlfda MIUI Global 8.1.2.0 kararlı sürüm yüklü.
1.sorun tlf görüşmesi yaparken 4-5 kez defa kapaıp açıldı 1-2 kez sim hatası ibaresi gördüm.Kurcalarken internette bu hatayı vermedi sadece tlf görüşmelerinde oldu.
2.sorun gmail altında 3-4 mailim kayıtlı.mail geliyor siliyorum bir süre sonra farkediyorum ki mail hala orda
3.sorun bu ilginç arama kaydı yani son kullanılanlar geçmişi toplu sil diyorum siliniyor tlf yeniden aç kapa yapınca tekrarda sildiklerimi orda buluyorum.
teker teker silincede oldu.sadece kişiye tıkla arama geçmişini sil diyince sıkıntı yok siliniyor.bu hem uzun hemde sıkıcı bir işlem.mesela *#06 gibi bir şey tuşladım
tlf görüşmesi olmayınca arama geçmişide olmadı.bu yüzden silemedim haftalardır duruyor orda.şimdiden teşekkürler
1. sim kartınızın sim yuvasına oturduğuna emin olun. telefon belki sarsıntıdan dolayı sim kartı okumuyor yada sim kartı yerleştirdiğin kart yuvasında fabrikasyon hata olabilir. eğer ki garantiye göndermek istemiyorsanız bu malzemeden bir adet isteyip denemeniz gerekir. tabi bunlardan önce cihaza rom atmanızı tavsiye ederim romdanda yapabilir.
2 ve 3 - senkronizasyonu kapatın ve deneyin yine aynı sıkıntıyı yaşayacakmısınız bakın.

sinan657

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
xiaomi 5 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler cevap için rom atmayı bilmiyorum ama araştıracam