Yardım Mi5 prime

meraklı müşteri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meraklı
Cihazım
5s
Konular
1

buradan telefonu sipariş etmeyi düşünüyorum yukarıda Delta garanti+
MIUI Global 8.1.1 / Stable yazıyor rom konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba fake rom çıkma ihtimali nedir?
(ben bir şey yapmadan otomatik güncelleme alır mı? ve telefonda gelen romun global mi fake mi olduğu nasıl anlaşılır.)

ve en önemlisi telefon pişman eder mi?
öğrenciyim telefonda sıkıntı çıkarsa baya bi baba azarı çekeceğim :D :D

teşekkürler...

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Korkma dostum, pederden bu desteği yakalamışken kaçırma derim, aynı modeli kullanıyorum güzel performansı var
Yazılım konusunda sıkıntı yapma güncelleme alırsın fake room diye bişey yoktur stabil, beta ve eklentili romlar vardır
Telefona fiziksel bir zarar vermediğin sürece yazılımsal olarak her türlü desteği Sunan arkadaşlar forumda mevcut, özellikle Zenex üstad

Oyla:

meraklı müşteri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meraklı
Cihazım
5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korkma dostum, pederden bu desteği yakalamışken kaçırma derim, aynı modeli kullanıyorum güzel performansı var
Yazılım konusunda sıkıntı yapma güncelleme alırsın fake room diye bişey yoktur stabil, beta ve eklentili romlar vardır
Telefona fiziksel bir zarar vermediğin sürece yazılımsal olarak her türlü desteği Sunan arkadaşlar forumda mevcut, özellikle Zenex üstad
Çok teşekkür ederim birde wifi sinyalinizin durumu nedir acaba ac destekli olmasına rağmen çekmiyor falan diyenler var da bir de ses performansı ve batarya konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkür ederim

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Wi-fi de hiçbir zaman sorun görmedim görsel ekliyorum 65mbps bu en düşük hali Vodafone 300mbps modem var ve bağlantıda birkaç cihaz var, batarya 1.5 gün civarında idi 2 haftadır Android 7 rom yükledim 2 güne uzadı
Ayrıca forumda satış yapan arkadaşlardan daha uygun fiyata bulabilirsin bence.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Hat fiber değil normal ADLS eklemeyi unuttum wasntme~~

Oyla:

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
+brusk kardeşim hayırlı akşamlar. Mi5 prime modelini kullandığın için soruyorum. Telefonda kullaılan 3gb ramin telefon sistemi ve fabrikasyon uygulamaları haricinde kullanıcı icin ayrılan alanı nekadar. Xiaomi kullanıcıya nekadar ram kullanımı sunuyor. Bilgi verirsen memnun olurum.

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
+brusk kardeşim hayırlı akşamlar. Mi5 prime modelini kullandığın için soruyorum. Telefonda kullaılan 3gb ramin telefon sistemi ve fabrikasyon uygulamaları haricinde kullanıcı icin ayrılan alanı nekadar. Xiaomi kullanıcıya nekadar ram kullanımı sunuyor. Bilgi verirsen memnun olurum.
Sanada iyi akşamlar dostum ekran ekliyorum, ayrıca şu ram temizleme butonu da boşta iken 40-50 arası oluyor

Oyla:

meraklı müşteri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meraklı
Cihazım
5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wi-fi de hiçbir zaman sorun görmedim görsel ekliyorum 65mbps bu en düşük hali Vodafone 300mbps modem var ve bağlantıda birkaç cihaz var, batarya 1.5 gün civarında idi 2 haftadır Android 7 rom yükledim 2 güne uzadı
Ayrıca forumda satış yapan arkadaşlardan daha uygun fiyata bulabilirsin bence.

tekrar rahatsız ediyorum ama ısınma ile ilgili bilgi verir misiniz ve rom yüklemesi dediğiniz telefona gelen güncelleme mi yoksa custom rom mu? birde nasıl yüklediğinizi sorabilir miyim?
teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt