- Adım
- Sebahattin K
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 10
Öncelikle tüm Mi ailesine merhaba. Yeni Mi kullanıcısı olarak bir kaç sorunum var.
Android : 7.0
Mi Sürümü : 8.2.2.0 Kararlı
Yukarıdaki yazılım sürümlerinde kullanıyorum telefonu ve güncel sistem güncellemesi yok şu an.
1. TTorrent programını kullanıyorum ama program kendi kendine kapanıyor.
2. MXPlayer Pro programını kullanıyorum ama bir şey izlerken 15-20 sn sonra kapanıyor.
3. Bir çok hatırlatma programı kullandım ama bir türlü hatırlatmaları alamıyorum. Bunu düzeltebilmek için şu linkteki adımları takip edip yaptım ama sonuç değişmedi.
Yardım - MIUI Bildirimler için izin ayarları (V7-8-9)
4. Mesaj kutusundaki mesajları silmeme rağmen bir süre sonra geri geliyor.
5. Letgo ve Gmail bildirimleri çok geç geliyor yada hiç gelmiyor.
6. Kamerada video çekmeden önce görüntü kalitesini 4K olarak ayarlıyorum fakat sonra yine 720p kalitesine dönüyor.
Bu sorunlarım için yardımcı olabilir misiniz?
Forumdan gördüğüm kadarıyla bir sürü rom falan var. En stabil kullanışlı olan hangisidir.
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Android : 7.0
Mi Sürümü : 8.2.2.0 Kararlı
Yukarıdaki yazılım sürümlerinde kullanıyorum telefonu ve güncel sistem güncellemesi yok şu an.
1. TTorrent programını kullanıyorum ama program kendi kendine kapanıyor.
2. MXPlayer Pro programını kullanıyorum ama bir şey izlerken 15-20 sn sonra kapanıyor.
3. Bir çok hatırlatma programı kullandım ama bir türlü hatırlatmaları alamıyorum. Bunu düzeltebilmek için şu linkteki adımları takip edip yaptım ama sonuç değişmedi.
Yardım - MIUI Bildirimler için izin ayarları (V7-8-9)
4. Mesaj kutusundaki mesajları silmeme rağmen bir süre sonra geri geliyor.
5. Letgo ve Gmail bildirimleri çok geç geliyor yada hiç gelmiyor.
6. Kamerada video çekmeden önce görüntü kalitesini 4K olarak ayarlıyorum fakat sonra yine 720p kalitesine dönüyor.
Bu sorunlarım için yardımcı olabilir misiniz?
Forumdan gördüğüm kadarıyla bir sürü rom falan var. En stabil kullanışlı olan hangisidir.
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.