Yardım Mi5 Prime Parmak İzi Tamamen Devredışı

mehmetba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
Merhaba
Arkadaşlar, akşam herhangi bir sorun yoktu, sabah kalkınca baktım telefonda sanki parmak izi özelliği yok gibi, orta tuş hassasiyeti diye bir şey yok, ne dokunuşu algılıyor ne parmak izini. Tuşa basınca ana ekrana gidiyor ama dokununca herhangi bir değişiklik olmuyor.
Güvenlik seçeneklerinde ve ayarlarda da parmak izi yok.
Sorunla daha önce karşılaşan var mı? Çözümü nedir?

memintok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Diş Hekimi
Konular
1
Hocam senin sorununun tıpkısının aynısı benim de başıma geldi, bekle geçer dediler :) Ben de bekliyorum. Sabahtan beri desen ile idare ediyorum |-)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ya arkadaslar kaldirin parmak izini bosverin ugrasmayin varmi var beceremedi xiaomi bu isi sadece var yane bosverinclap~~

Oyla:

Elitekillaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
5
beyler aynı sıkıntı eşimin telefonunda da mevcut. sabah bi baktım parmak izi sensörü çalışmıyor ve ayarlarda parmak izi diye bir şey de yok. direk silinmiş gibi sistem üzerinden sizde de aynı şekilde mi gelişti napıcaz bilmem??

Oyla:

memintok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Diş Hekimi
Konular
1
Bu sorun biraz yaygın anlaşılan. Bence bir sonraki güncellemeyle geri dönecek, bekleyelim ve görelim waiting~~|-)

Oyla:

mehmetba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler aynı sıkıntı eşimin telefonunda da mevcut. sabah bi baktım parmak izi sensörü çalışmıyor ve ayarlarda parmak izi diye bir şey de yok. direk silinmiş gibi sistem üzerinden sizde de aynı şekilde mi gelişti napıcaz bilmem??
Aynı şekilde, ne hikmetse gece oluyor bu :D

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Merhaba arkadaşlar. Bu sorun genel olarak cihazın güncelleme almasından sonra karşılaşılan bir sorun. Bu bakımdan bir sonraki güncelleme ile çözülmesi muhtemel. Ama isterseniz aşağıdaki yolları deneyerek de çözebilirsiniz:

1. YOL:
İlk olarak, Güncelleyici (Updater)'ye girin, orada sağ üst te 3 nokta üst üste var, ona dokunun, seçenekler açılacaktır. Oradan "Kurtarma Modu ile Yeniden Başlat" (Rebook with Recovery Mode) seçerseniz, sorun çözecektir.

2. YOL:
Cihaz kapalıyken ses kısma tuşu- ile aynı anda açma kapatma düğmesine basarak cihazı açın. Açıldığında bir menüye girecek. O menüde "Fast Boot" yapın, o zaman düzelecektir.

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
3. YOL:
Cihazınızın tüm şarjını bitirin. Şarj sıfırlanıp cihaz kapandığında şarja takın. Bir süre şarj olduktan sonra açın, parmak okuma aktif hale gelecektir.

Oyla:

mehmetba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
gölgeadamm teşekkür ederim, songelen güncellemeyle bunları henüz denemeden düzeldi, sadece orta tuşa dokunduğumda ana ekrana giderdi eskiden, bu hala çalışmıyor.
Bu yöntemler işe yarar mı?

Oyla:
Üst Alt