Yardım Mi5 PC ye ekran yansıtma problemi

max52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bulent
Cihazım
Samsung s4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.0
Telefon Modeli
Mi5
Bootloader Kilidi
Açık
Mrb, önceleri mi5 telefonumun görüntüsunu vysor programı ile PC ye aktarıp fare ve klavye yardimiyla telefonumu PC ekranından kontrol edebiliyordum.Simdi tekrar aynı programla görüntü alıyorum ancak fare ve klavyeyi kullanamiyorum

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Mrb, önceleri mi5 telefonumun görüntüsunu vysor programı ile PC ye aktarıp fare ve klavye yardimiyla telefonumu PC ekranından kontrol edebiliyordum.Simdi tekrar aynı programla görüntü alıyorum ancak fare ve klavyeyi kullanamiyorum

Uygulama güncellenmiş olabilir hocam,ekstra ayarlar gibi bir seçenek eklendiyse o kısımları kontrol edebilirsiniz.Yine bir çözüm olmazsa uygulama verilerini silip yeniden kurduktan sonra temiz bağlantı denemekte fayda var.

Oyla:

max52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bulent
Cihazım
Samsung s4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama güncellenmiş olabilir hocam,ekstra ayarlar gibi bir seçenek eklendiyse o kısımları kontrol edebilirsiniz.Yine bir çözüm olmazsa uygulama verilerini silip yeniden kurduktan sonra temiz bağlantı denemekte fayda var.
Maalesef yapamadım.Denedim olmuyor:(

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Maalesef yapamadım.Denedim olmuyor:(

O zaman uygulama içerisinde ayarlar değişmiş olabilir hocam yani bundan sonra destek vermeyecekte olabilirler.Son bir kez silip yüklemeyi denedikten sonra olmaz ise alternatif uygulamalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

max52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bulent
Cihazım
Samsung s4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman uygulama içerisinde ayarlar değişmiş olabilir hocam yani bundan sonra destek vermeyecekte olabilirler.Son bir kez silip yüklemeyi denedikten sonra olmaz ise alternatif uygulamalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Hepsini denedim,mobizen,apower mirror bunları denedim,olmuyor

Oyla:
Üst Alt