Mi5 parmak izi sorunu

Lordnemesis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi5
Konular
1
Arkadaşlar 1 haftadır mi5 kullanıyorum kulaklık hariç hiçbir sorunum yok ama parmak izinde bir ayar sorunu var örneğin hemen kapatayim okuyor parmak izini yada tuşa basınca okuyor ama ustunden 1 saat falan geçsin okumuyor ayarlarda uykuda şifre gerektirir diye bir bölüm var en sonda onu da degistiremiyorum sanırım onunla ilgili uzun süre durunca pil sanırım uykuya alıyor ve şifre girmeden acamiyorum bunun bir çözümü varmıdır uykuya düşünce parmak izi açık kalsa ustunden 1 günde geçse parmak izi ile acabilmeliyim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende xiaomi.eu'nun 6.5.12 sürümü yüklü. Telefonun ilk açılması haricinde ne zaman kullanırsam kullanayım, parmak izini okuyor.
Sadece zaman zaman telefon kendini restart ediyor, o zaman şifre girmek gerekiyor.

sertay78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sertay
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaşlar 1 haftadır mi5 kullanıyorum kulaklık hariç hiçbir sorunum yok ama parmak izinde bir ayar sorunu var örneğin hemen kapatayim okuyor parmak izini yada tuşa basınca okuyor ama ustunden 1 saat falan geçsin okumuyor ayarlarda uykuda şifre gerektirir diye bir bölüm var en sonda onu da degistiremiyorum sanırım onunla ilgili uzun süre durunca pil sanırım uykuya alıyor ve şifre girmeden acamiyorum bunun bir çözümü varmıdır uykuya düşünce parmak izi açık kalsa ustunden 1 günde geçse parmak izi ile acabilmeliyim
Aynı sorun bende de var.çözemedim.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Bende xiaomi.eu'nun 6.5.12 sürümü yüklü. Telefonun ilk açılması haricinde ne zaman kullanırsam kullanayım, parmak izini okuyor.
Sadece zaman zaman telefon kendini restart ediyor, o zaman şifre girmek gerekiyor.
Hocam tuşa tıklamadan parmagini koyunca acmiyor. Bunu acmanin bir yolu varmi? Ancak ekrani acinca taniyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam tuşa tıklamadan parmagini koyunca acmiyor. Bunu acmanin bir yolu varmi? Ancak ekrani acinca taniyor.
Ekrana iki kere tıklayıp ekranı açar sonra parmağınızı okutabilirsiniz. Ekran kapalıyken parmak izi okumaz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
Benim arkadaş da mi4s war o ekranı açmadan direk parmak izi ile açıyor bnde de mi5 war onda ise illa ekranı açmak gerek bununla ilgili bi çözüm bulamadım gitti.. bu gidişle de çözüm yok galiba..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Benim arkadaş da mi4s war o ekranı açmadan direk parmak izi ile açıyor bnde de mi5 war onda ise illa ekranı açmak gerek bununla ilgili bi çözüm bulamadım gitti.. bu gidişle de çözüm yok galiba..
Yanlış anlama olmasın. Burada bizim bahsettiğimiz olay parmak izi sensörüne dokunmak. Eğer basarsanız zaten kendisi önce ekranı açıp anında da kilidi açıyor.
Yani ekranı açmak için ister parmak izi okuyucuya (home tuşuna) basabilir ister ekrana 2 defa tıklayabilir yada isterseniz power tuşuna basabilirsiniz. Ardından parmak izinizi okuması için dokunmak yeterli, basmaya gerek yok.
Yok eğer parmak izi sensörüne basarsanız zaten başka birşey yapmaya gerek kalmıyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21

Sorun yazılımsal mı diyorsunuz yani hocam, ben mi5s alacağım 128gb, yalnız adam parmak izi bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun dedi, bunu rom vs. Atıp düzeltebilirmiyiz?

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Sorun yazılımsal mı diyorsunuz yani hocam, ben mi5s alacağım 128gb, yalnız adam parmak izi bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun dedi, bunu rom vs. Atıp düzeltebilirmiyiz?
rom vs atılınca düzelcekse ben de atarım mi 5s plusum düne kadar yarım yamalak okuyordu bugun hiç okumaz oldu :D

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
rom vs atılınca düzelcekse ben de atarım mi 5s plusum düne kadar yarım yamalak okuyordu bugun hiç okumaz oldu :D
Çözümü yokmu peki, temiz bi cihaz buldum ama, parmak izi sorunu var işte, alsammı sizce?

Üst Alt