- Adım
- Salih
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 3
Herkese merhabalar.Telefonuma geçenlerde su girdi.Hemen arka kapağı açıp kuruttum fakat kameraya girdiğimde ön kameraya çevirme logosu ekranda kayboluyor.Ön kamerayı söküp pim yerlerini vs iyice temizledim(alkolle) fakat sorun devam ediyor.sorularımı tek tek sorayım.
1-Ön kamerayı değişsem kesinlikle düzelir mi? Ön kamera soketinde ve soketin girdiği yerde kısa devre vb. birşey görünmüyor sorunu çözemedim.
2-Telefonumda şeffaf kap var.Cebime koyduğumda telefon durmadan açılıp kapanıyor(kapanma tuşu hassasiyetinden) aynı sorunu yaşayan var mı?
3-Galerideki resimlerimin hepsini tek bir yerde toplayamıyor muyum? Wpdan gelen ayrı duruyor,benim çektiğim ayrı,selfie ayrı.
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
1-Ön kamerayı değişsem kesinlikle düzelir mi? Ön kamera soketinde ve soketin girdiği yerde kısa devre vb. birşey görünmüyor sorunu çözemedim.
2-Telefonumda şeffaf kap var.Cebime koyduğumda telefon durmadan açılıp kapanıyor(kapanma tuşu hassasiyetinden) aynı sorunu yaşayan var mı?
3-Galerideki resimlerimin hepsini tek bir yerde toplayamıyor muyum? Wpdan gelen ayrı duruyor,benim çektiğim ayrı,selfie ayrı.
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.