Mİ5 MİFLASH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gssedat16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sedat
Cihazım
n7000
Konular
6
Mİ5 7.2.8.0 GLOBAL VAR BUNU ANCA Mİ FİLASH İLE GÜNCELEYE BİLİYORMUSUM 7.2 DEN 8.1 E FALAN GÜNCELERKEN Mİ FLASH İLE ORJİNAL ROMU GÜNCELLERKEN BOOTLOADER KİLİDİ SORUN OLURMU SONUÇTA ORJİNAL BİDE PC SUİTE 8.3 UPDATE EDİYO AMA ÇİN OLDUGU İÇİN YAPMADIM BL KİLİDİ İLE URAŞMADAN GÜNCELLEME İHTİMALİ VAR MI BİDE RECOVERY GİRİNCE KLASİK Mİ RECOVERY ÇIKMIYOR DOWNLOAD MODUNA BENZER BİRŞEY ÇIKIYOR SİYAH EKRAN Mİ5 RESMİ KABLO RESMİ İLE BERABER BÜYÜK DİYELİM Kİ BL KİLİDİNDE SORUN OLDU Mİ FLASH ESNASINDA NE OLUR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUN BL KİLİDİNİ FALAN AÇMAK İSTEMİYORUM GARANTİ İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Mİ5 7.2.8.0 GLOBAL VAR BUNU ANCA Mİ FİLASH İLE GÜNCELEYE BİLİYORMUSUM 7.2 DEN 8.1 E FALAN GÜNCELERKEN Mİ FLASH İLE ORJİNAL ROMU GÜNCELLERKEN BOOTLOADER KİLİDİ SORUN OLURMU SONUÇTA ORJİNAL BİDE PC SUİTE 8.3 UPDATE EDİYO AMA ÇİN OLDUGU İÇİN YAPMADIM BL KİLİDİ İLE URAŞMADAN GÜNCELLEME İHTİMALİ VAR MI BİDE RECOVERY GİRİNCE KLASİK Mİ RECOVERY ÇIKMIYOR DOWNLOAD MODUNA BENZER BİRŞEY ÇIKIYOR SİYAH EKRAN Mİ5 RESMİ KABLO RESMİ İLE BERABER BÜYÜK DİYELİM Kİ BL KİLİDİNDE SORUN OLDU Mİ FLASH ESNASINDA NE OLUR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUN BL KİLİDİNİ FALAN AÇMAK İSTEMİYORUM GARANTİ İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

1 - Büyük Harfle Yazmak Yasaktır
2 - Bu Sorunun Cevapları Mi5 Bölümünde Videolu Anlatımlarda Mevcuttur

Günde En Az 10 Konuda Bunların Cevapları Veriliyor.. Xiaomi Kullanan ve Kullanmak İsteyenler Forumda Aktif Olarak, Yazılanları Takip Ederek, Videoları İzleyerek Bilgi Sahibi Olabilirler.

Lütfen Okuyun veya İzleyin Artık.. Lütfen...
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt