Yardım Mi5 Kulaklik sorunu

Beyzakbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza Nur
Cihazım
Mi5
Konular
7
Kendi kutusundan kulaklik cikmadigi icin elimde mevcut bulunan iphone6 kulakligini kullandim bi kac gundur hic sorun cikarmadan ses alio veriyordu telefon bu kulaklikla, bugun ise sesimi karsi tarafa vermemeye basladi kulakligi cikardigim da ise kulakligin hala takili gorundugunu farkettim boyleykende hem ses almiyor hem ses vermiyor telefon kulaklik takili olmadigi halde takili gorunuyor yani, Konya da mi 5 den anlayan yaptirabilecegim bir yer varmi veya benim yapabilecegim birsey ? Yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler .

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam yazılımsal bir şey olduğunu pek zannetmiyorum ancak yine ilk olarak telefonunuzu kapatıp bir süre bekledikten sonra yenden açın. Eğer düzelmezse bir kulak çubuğuyla kulaklığın içini dikkatlice temizleyin. Temizlerken eğer varsa saf alkol kullanabilirsiniz. Çok büyük ihtimalle düzelecektir.

Oyla:

Pazarmobil

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
Mi 4
Konular
0
Hocam benim deneyimlerime göre kesinlikle yazılımsal bir problem değil kulaklıklar girişine büyük iğne benzeri bişi sokup biraz karıştırın şanslı iseniz düzelecektir yada kulaklığı takıp çıkartın tekrar tekrar 20 25 defa orada genelde düzeliyor belki şimdi şaka gibi gelir ama tecrübe ile sabit bir yöntem denemenizi tavsiye ederim oda olmazsa o parça değişecek maalesef

Oyla:

Beyzakbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza Nur
Cihazım
Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim deneyimlerime göre kesinlikle yazılımsal bir problem değil kulaklıklar girişine büyük iğne benzeri bişi sokup biraz karıştırın şanslı iseniz düzelecektir yada kulaklığı takıp çıkartın tekrar tekrar 20 25 defa orada genelde düzeliyor belki şimdi şaka gibi gelir ama tecrübe ile sabit bir yöntem denemenizi tavsiye ederim oda olmazsa o parça değişecek maalesef

Oyla:

Beyzakbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza Nur
Cihazım
Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende tecrube ettim duzeldi bi onceki kiside ayni cevabi vermisti cok tesekkurler saka gibi ama duzeliyor

Oyla:

cagataysener

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
0
Ben de Mi5 128gb Pro kullanıyorum. İlk aldığımda iphone kulaklığı kullanıyordum ve bir tek sol kulaklıktan ses geliyordu. Uyumsuzluk olduğundan veya kulaklığın bozulduğundan şüphelendim. Ancak farklı ve sağlam olduğuna emin olduğum kulaklılar da denememe rağmen sol kulaklıktan hiç ses gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Benzer bir sorun yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

Mgyurtsever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.Gökhan
Cihazım
Mi8 128GB
Meslek
Coordinator
Konular
5
Benim daha farklı bir sorunum mevcut. Müzik çalarken ses gayet iyi fakat telefon görüşmesinde bana ses çok az geliyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu acaba ? Bu arada telefonum Mi5S

Oyla:

Mgyurtsever

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.Gökhan
Cihazım
Mi8 128GB
Meslek
Coordinator
Konular
5
Bu konuda bilgi sahibi olan biri yok mu acaba ? Tavsiye verebilecek bir arkadaş ? ayrıca kulaklıktaki kontrol tuşlarından sadece ses azalma ve ses açma aktif. Cevaplama tuşu çalışmıyor. Birden fazla kulaklık ile test ettim. Ses konuşmada nedense az geliyor. Ayarlarımı da kontrol ettim fakat gözle görülür bir sorun bulamadım. Xiaomi kulaklık mı almalıyım yoksa ?

Oyla:

Qenikha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
0
ALLAH (C.C.) senden razı olsun, büyük dua aldın benden.

Oyla:
Üst Alt