Yardım Mİ5 Kapandı tepki vermiyor açılmıyor

akin.alak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
Herkese merhabalar, Mİ5 telefonumu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Bugün durduk yere telefon kapandı. Şarjı bitmiştir diye düşündüm fakat saatlerdir ne şarj ışığı yanıyor nede telefon tepki veriyor. Sanki maket bir telefonmuş gibi düşünebilirsiniz. Bilgisayara bağlamayı da denedim fakat bilgisayar telefonu görmedi bile.

Delta yetkili servisi ile birkaç telefoncu ile görüştüm. Bu Xiaomi'de kronik bir problemmiş ve anakart arızası olduğunu söylediler. Telefonu yaptırsam bile birkaç ay sonra terarlayabilirmiş. Ayrıca tamir işlemi bile oldukça pahalı. Bu konuda bana yardımcı olup akıl verebilecek olan biri var mıdır?

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
Telefonu bilgisayara bağlayıp şarjı bitene kadar bekleyin. Zenex hocam zannedersem sonrasını biliyor fakat ben hatırlayamadım.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

akin.alak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam teşekkür ederim, Zenex hocamdan haber bekleyelim artık.

Oyla:

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Merhaba Aranıza yeni katıldım kuzenimin elinde xiomi mi5 cihaz var 1 sene önce bataryası biddi batarya dehişimi yaptırdı 2 ay kullanmadan cihaz kapandı bir daha acılmadı cihazı tlf cuya verdi olmuyor cihaz susmus deyip iade etmiş garantisi biten cihaz ben yapa bilrim yaptıra bilirim diye aldım cihazın power tusuna bastımda sarja takdımda tepki yok pc bagladımda tepki yok ne yapa bilirim yardımcı olacak biri varmı istanbul gaziosmanpasadayım uzakdan yada yakından tüm önerilere acıgım herkeze hayırlı günler.

Oyla:
Üst Alt