Yardım Mi5 Kapalıyken de şarj gidiyo

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
telefon kapalı da olsa şarj gidiyo açıkken telefon beklemesi adı altında çok yüksek miktarlarda şarj yiyo (10 dakkada %4 civarı) telefon bi su faciası geçirdikten sonra garanti dışı kaldı yazılımsal donanımsal acaba yapmam gereken nedir şimdiden teşekkürler...

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Telefonumda arka planda çalışan pek uygulama olmamasına rağmen 8.5.3.0 sürümüne geçtiğimden beri bende de aynı sorun var. 10 dakikada yüzde 4 gitmese de akşamdan sabaha yüzde 10 gitmiş oluyor. Telefonu sıfırlardım ama miui 9 yakında geleceği için bekleyeyim diyorum. Fakat sizin durumunuz biraz daha farklı. Güvenlik uygulamasından neyin fazla şarj tükettiğini bulun. Eğer bulamıyorsanız da yeniden rom atın.

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonumda arka planda çalışan pek uygulama olmamasına rağmen 8.5.3.0 sürümüne geçtiğimden beri bende de aynı sorun var. 10 dakikada yüzde 4 gitmese de akşamdan sabaha yüzde 10 gitmiş oluyor. Telefonu sıfırlardım ama miui 9 yakında geleceği için bekleyeyim diyorum. Fakat sizin durumunuz biraz daha farklı. Güvenlik uygulamasından neyin fazla şarj tükettiğini bulun. Eğer bulamıyorsanız da yeniden rom atın.
usta söyledim zaten neyin şarj yediğini ayrıca kapalıyken de gidiyor

Oyla:

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
İşte orada neyin şarj yediği belli değil. Telefon bekleme durumunda 10 dakikada yüzde 4 yemez. Mağaza'dan pil durumu için uygulama deneyin diyeceğim ama hepsi aynısının laciverti. Virüs taraması yaptınız mı bu arada?

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte orada neyin şarj yediği belli değil. Telefon bekleme durumunda 10 dakikada yüzde 4 yemez. Mağaza'dan pil durumu için uygulama deneyin diyeceğim ama hepsi aynısının laciverti. Virüs taraması yaptınız mı bu arada?
uygulamalar yemiyor şarj telefonda virüs yok telefon %100 şarj dolu olsun KAPALI olsun bi kaç saate şarj bitiyor

Oyla:
Üst Alt