Yardım Mi5 İngilizce ve kapanma sorunu

yetkinkale

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yetkin
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
9
Selamun aleyküm arkadaşlar daha bi kaç gün önce mi5 aldım halama vermek için ve cihazda Miui 7 ve global stabil rom yüklü aynı zamanda telefonun bagzi yerleri İngilizce İngilizceyi nasıl hepsini Türkçe yapabilirim ve telefon kendisi kapanıyor bunun çözümü nedir şimdiden teşekkürler

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
hocam içindeki romu bilmiyorum ama geliştirici ise bl kilidini açıp mi flash ile fastboot tan rom kurmanız sizin için en rahatı olur...

Oyla:

yetkinkale

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yetkin
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam içindeki romu bilmiyorum ama geliştirici ise bl kilidini açıp mi flash ile fastboot tan rom kurmanız sizin için en rahatı olur...
Peki hocam teşekkürler araştıracagim dün guncelleyici ile atmayi denedim ama olmadı kendi mi4 ümde öyle biseyler yapmıştım ama neyse :))

Oyla:

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Selamun aleyküm arkadaşlar daha bi kaç gün önce mi5 aldım halama vermek için ve cihazda Miui 7 ve global stabil rom yüklü aynı zamanda telefonun bagzi yerleri İngilizce İngilizceyi nasıl hepsini Türkçe yapabilirim ve telefon kendisi kapanıyor bunun çözümü nedir şimdiden teşekkürler

Aleykum selam kardeşim. Tamda senle aynı duyguları 1 hafta önce yaşamış biri olarak bugün huzura kavuştum çok şükür. Bende senin gibi rahatsız oldum bu durumdan ve kurcalamaya araştırmaya başladım ki başıma çok çorap örüldü. Sana direkt kısa yolunu anlatacağım. Üzerindeki rom Tr'de deltadan vs. aldıysan yama yapılmış rom. Miui8 yapamazsın. Sen şimdi hemen Xiomi ye girip başvuru yapıyorsun . Bootloaderı (bir nevi rootlamak için yetki istiyorsun) açmak istiyorum diye. Ardından bootloader neden yapılır nasıl yapılır bakıp önce telefonu çin devoloperı kuruyorsun. Tabi bunun için epey dosyaya ihtiyacın olacak. Miflash, mi pc suite driverları vs. telefon için sana mesaj gelecek telefonun kilidi açıldı diye başvuru yaptığın linkten giriş yapıp önce telefonu kilidini açıyorsun. Zaten telefonun kilidi açma miui8 kurma toplam 30 dk. Ancak önceki hazırlık bende araştırma dosyaları indirme ve mesajın gelmesi totalda 4 gün sürdü. Mesaj 3-4 güne geliyor. İlgili linkden detayı görebilirsin. Ben kabaca anlattım. http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

Oyla:

muhtaroff88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ziya
Cihazım
redmi 3s
Konular
4
Bak kardesim benim telefonda alinca global 7le geldi kapanma sorunu vardi fazla kisilerden sorup sorusturdum sonunda en kolay yolunu buldum.kilit filan acmana gerek yok.en.miui.com siteden telefonun icin en son global guncellemenin fastboot modunu.v e mi flash yukle. Sonra telefonu kapatip edl modunda(ses asagi yukari ayni zamanda 20saniye basili tutarak)usb le bilgisayara bagliyorsun.mi flashla o romu yukledinmi telefonun turp gibi calisir.ne root yapacaksin ne kilit acacaksin.en kolay yolu bu.yeni rom tum sorunlari giderecek.

Redmi 3S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Bootloader Kilidi İle Uğraşmak İstemezseniz Özelden Ulaşın Hocam ;)

Oyla:
Üst Alt