mi5 incelemem

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
merhaba arkadaşlar. geçenlerde mi5 aldım. telefonu yeterince incelediğimi düşünüyorum.

ben mi5 i elime alır almaz bootloader ı açtım(ilginç bir şekilde mi unlock u indirdim ve hemen açtım) ve xda den romları denedim. şuan kullandığım rom resurrection remix (RR). çünkü miui daha oturmamış, kullanıcı deneyimi açısından yoksun bir romdur(bana göre). aksini iddia eden varsa hayatından ya sadece miui kullanmıştır ya da ios stili gerçekten hoşuna gidiyordur.

miui => kamera mükemmel. şarj sıkıntılı. telefonu miui ile pek denemedim açıkçası. kaçtım resmen..
=> kullandım ama hücresel veri çalışmadı. şarj su gibi akıp gitti. telefon yandı kavruldu. kamerası sorunlu.
=> sonrasında RR yükledim. rom şahane ama tek sorun var, o da alta navigasyon bar eklenemiyor. ekleme seçeneği var ama benim telefonda olmadı. buglu. haricinde şarj efsane iyi. telefon zerre ısınmıyor.

telefon zarif ve hafif. bundan önce redmi note 3 kullandım. tabiri caizse takozdu. bu forumda telefon çat diye kırılıyormuş diyenler var. denemedim ama bence kırılmaz. ele alınca sağlamlık hissi veriyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

kamerası oldukça iyi hatta bir örnek sunayım. bu resmi şimdi çektim.

(odam biraz loş, saat gece 11; kaliteye bakabilirsiniz.)

gelelim antutu skoruna. telefona RR den sonra test yaptım. sonuç 149900.

gördüğünüz gibi, mi5 az bir farkla bir üst versiyonu olan mi5s in üzerinde.

ayrıca arkadaşta mi5s var. karşılaştırmamıza göre mi5 in arka kamerası mi5s ten daha iyi. ön kamerada tam tersi geçerli. ayrıca mi5, bir üst modelinden daha iyi video çekiyor.

hoparlör sesi tatmin edici, ama redmi note 3 den düşük ses veriyor. wifi veya hücreselde az çekme sorunu yaşamadım. parmak izi anında okuyor.

incelemem bu kadar, umarım kararsız kalanlara yardımım dokunur. sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Üst Alt