Yardım Mi5 Güncelleme sorunsalı

OfluyuzHani

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi5
Konular
14
Selam genç ve parlak beyinler. Bir yaklaşın da bişey anlatayım size. Aralık 19 dan beri Mi5 kullanıyorum. Sürüm: Global 8.1 Kararlı 8.1.2.0(MAAMIDI). Şimdi gelelim sıkıntıya. Öncelikle o tarihten beri güncelleme almıyorum. Cihaz kilitli. Forumda okuyup anladığım kadarıyla ''stabil romlara güncelleme otomatik geldiğinden kilit açtırma olayına gerek yok'' Eğer doğruysa şöyle bir olay var. Güncellemeleri kontrol et dediğim de güncelleme gözükmüyor yalnız güncelleyici ekranının sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayıp güncellemeyi indir dediğimde bir şey inmeye başlıyor. Tam olarak bunu çözemedim. İnen ne, bitince manuel kurulumu olan bir şey mi? Ayrıca kilit açtırmama gerek var mı? Çok uzattım biliyorum bilgisi olan biri dönüş yaparsa çok memnun olurum telefondan soğuma noktasına geldim bu güncelleme olayından sebep.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam merhaba o üç noktaya basıp indirdiğiniz dosya, şu anda telefonda kullandığınız romdur tekrardan indiriyor buna gerek yok :) Kilit için açsanız güzel olacak ileride cihaz çöktüğü zaman kilit açıkken müdahale edilmesi daha kolay olur ve buna benzer daha bir çok gereksinim duyarsınız.

Oyla:

OfluyuzHani

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba o üç noktaya basıp indirdiğiniz dosya, şu anda telefonda kullandığınız romdur tekrardan indiriyor buna gerek yok :) Kilit için açsanız güzel olacak ileride cihaz çöktüğü zaman kilit açıkken müdahale edilmesi daha kolay olur ve buna benzer daha bir çok gereksinim duyarsınız.
Eyv hocam da güncellemeyi otomatik alır mıyım kilitli veya kilitsiz? İlla manuel bişeyler yapmak şart mı?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam 3 noktaya dokunduğun zaman Ayarlar var oraya girince 2 seçenek var ikisini de işaretle otomatik olarak kontrol eder ve indirme para wifi üzerinden :)

Oyla:

OfluyuzHani

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3 noktaya dokunduğun zaman Ayarlar var oraya girince 2 seçenek var ikisini de işaretle otomatik olarak kontrol eder ve indirme para wifi üzerinden :)
Başgan kendimi yanlış ifade ettim. Manuel derken sizin bu fastboot olaylarınız var ya hani :Donlara gerek kalmadan telefonum bu halıyle güncellemeye destekli mi otomatik gelir mi onu demek istedim

Oyla:
Üst Alt