Yardım mi5 güncelleme sonrası

vhp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vhp
Cihazım
iphone 4s
Konular
3
Merhaba,hepsiburada.com dan aldım telefonumu 3 aydır kullanıyorum,bi problem de olmadı şimdiye kadar.Fakat bugün kamera ayarlarında değişme olduğunu farkettim.Eskiden odak ayarı vs vardı şuan yok.Video kalitesinde 4k yazıyordu şuan full hd var en yüksek ayar olarak.Neden böyle oldu acaba?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
(miui sürümü 8 global 6.11.10 beta yazıyor.)

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Merhaba,hepsiburada.com dan aldım telefonumu 3 aydır kullanıyorum,bi problem de olmadı şimdiye kadar.Fakat bugün kamera ayarlarında değişme olduğunu farkettim.Eskiden odak ayarı vs vardı şuan yok.Video kalitesinde 4k yazıyordu şuan full hd var en yüksek ayar olarak.Neden böyle oldu acaba?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
(miui sürümü 8 global 6.11.10 beta yazıyor.)
Hocam yeni güncelleme yaptıysanız beta sürümle alakalı bir durum olabilir. İsterseniz kararlı sürüme geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: vhp
Oyla:

vhp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vhp
Cihazım
iphone 4s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
kararlı sürümle farkı nedir acaba?

S.S.S Bölümü:
----------------------------------------------------------

Global ROM ve China ROM nedir?
Global ROM uluslararası kullanım için hazırlanan içerisinde Çince ve İngilizce dışında diğer dillerin de bulunduğu ve google uygulamaları da dahil olmak üzere pek çok ülkede kullanılan genel uygulamaların bulunduğu MIUI versiyonudur. China ROM ise sadece Çin'de kullanmak üzere hazırlanmış olan ve bizlerin pek bilmediği ama Çin'de sık kullanılan servislerin bulunduğu (Weibo, youku vs.) dil seçeneklerinin son derece sınırlı olduğu MIUI versiyonudur. Eğer Çin'de yaşamıyorsanız kesinlikle Global versiyon yüklemenizi tavsiye ederim.

Daha ayrıntılı bilgi için : http://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-versiyonlari-ve-anlamlari.7029/

Stable ROM ve Developer/Beta (Geliştirici) ROM nedir, farkları nelerdir?

Developer rom her iki haftada bir güncelleme alan, yeni gelişmelerin haftalık olarak yansıtıldığı ve test edildiği dolayısıyla bazı ufak tefek sorunların bulunabildiği roma verilen isim. MIUI ve Android konusunda tecrübeli kullanıcıların bu romu kullanmaları tavsiye edilir.

Stable rom ise haftalık olarak güncelleme almaz. Sabit bir güncelleme aralığı bulunmamaktadır. Bazen ayda bir defa güncelleme gelebilirken bazen bir kaç boyunca güncelleme almaz. Bu romlarda neredeyse hiç sorun yoktur. Sadece stabil olarak çalışan uygulamalar dahil edilmiştir, root erişimi bulunmamaktadır. Genellikle Android ve MIUI konusunda tecrübeli olmayan kullanıcılara tavsiye edilir.

Daha ayrıntılı bilgi için : http://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-versiyonlari-ve-anlamlari.7029/

Oyla:
Üst Alt