Miui 7 yi kur once. Uygulamalarini devre disi birak ondan sonra miui 8 e guncelleme uzerinden guncelle.Merhaba Sitede Arattım bulamadım Bir Sorum Olacak
global romda google uygulamaları var bu uygulamalar rotsuz kaldırılabilirmi
Böyle yapınca işe yarıyor mu ben her güncelleme den önce temiz kurulum yapıyordumMiui 7 yi kur once. Uygulamalarini devre disi birak ondan sonra miui 8 e guncelleme uzerinden guncelle.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 7.5.2.0 surumune gectim devre disi biraktim. Sonra updater uzerinden guncelleme yaptim. Hicbie uygulama kurmadan. Sıkıntı yasamadım.Böyle yapınca işe yarıyor mu ben her güncelleme den önce temiz kurulum yapıyordum
MI 5 cihazımdan gönderildi
İyi düşünce o zaman miui 9 da denemek lazım. Kullanmadığım uygulamaların silinmemesi uyuz ediyor açıkçası Allah tan silinmeyen uygulamalar az yoksa boşa yer kaplıyorMiui 7.5.2.0 surumune gectim devre disi biraktim. Sonra updater uzerinden guncelleme yaptim. Hicbie uygulama kurmadan. Sıkıntı yasamadım.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 ay bekle gelir miui 9İyi düşünce o zaman miui 9 da denemek lazım. Kullanmadığım uygulamaların silinmemesi uyuz ediyor açıkçası Allah tan silinmeyen uygulamalar az yoksa boşa yer kaplıyor
MI 5 cihazımdan gönderildi