- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi5
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 9
Herkese merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum, dün gelen güncelleme ile hemen indirdim ve kurdum. (7.1.19)
Uzun zamandır takip ediyorum, dün gelen güncelleme ile hemen indirdim ve kurdum. (7.1.19)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkinden developer romu "Author: MIUI Official TeamVersion: 7.1.19 (MIUI8) Size: 1.5G" kurdum fakat bir kaç sorum olacak;- Öncekinde de root yetkim yoktu super su aracılığı ile root yetkisi almıştım. Bu normal bir şey mi? Yani root yetkisi olmaması; developer rom olmasına rağmen?
- Search app kaldırılmış, China rom kullanırken var dı (ilk aldığımda üzerinde gelen romda) Stabil sürümde var mı eğer onda da yoksa harici olarak kurabilir miyim, araştırdım, yabancı miui forumunda da baktım fakat sorular cevapsız kalmış.
- Stabil ve Developer rom arasında (kullananlar yahut bilenler için soruyorum) nasıl bir fark var, ona göre stabile geçeyim çünkü şu an ram kullanımı 1.5 GB | 3 GB olarak gözüküyor ki son uygulamalar kısmında çalışan bir uygulama yok. Bu normal mi?
- Son sorum ise; Şu an root yetkisi ile link2sd de chrome ve gmail uygulamaları kaldır yaptığımda herhangi bir hata vermiyor, cihazı yeniden başlatın diyor, başlatıyorum fakat hala oradalar, yani hiçbir şey değişmemiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.