Mi5 global room yükleme

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Arkadaşlar kafama takılan bir nokta var.simdi bende global kararlı rom yüklü.yeni sürümü çıkmış.ben bunu yükledim diyelim.ama yeni sürümleri yüklerken wipe işlemi yapın diyorlar.simdi wipe işlemi yapınca romda siliniyor mu ? Eğer rom silinmiyorsa unlock flash felan ugrasmayayim. Bilgi verebilir misiniz ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murcix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
MI5 3/64
Konular
0
Genelde Twrp ile rom kurulunca wipe işlemi yapılıyor. Kuracağınız rom ve kullanacağınız metoda göre yapacağınız işlemler değişiyor. Forumda unlock olmayan cihaza rom kurma ile ilgili anlatım var. Lakin Kişisel fikrim cihazı unlock yapmadan yola çıkmayın.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde Twrp ile rom kurulunca wipe işlemi yapılıyor. Kuracağınız rom ve kullanacağınız metoda göre yapacağınız işlemler değişiyor. Forumda unlock olmayan cihaza rom kurma ile ilgili anlatım var. Lakin Kişisel fikrim cihazı unlock yapmadan yola çıkmayın.

Şimdi hcam benim kuracağım rom gene global stabil olacak.twrp felan kullanmayacam.unlock için china developer rom kurulması lazım diyor.Bunuda edl mod ile ama edl kablo lazım heralde ?
eğer twrp ile rom kurmayacaksam wipe işlemine gerek var mı ? Asıl merak ettiğim wipe işlemi romu mu siliyor yoksa fabrika ayarlarına mı dönüyor ?

murcix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
MI5 3/64
Konular
0
Sizin şu an kullandığınız rom nedir? Güncelleme mi geldi onu mu kurmak istiyor sunuz?

murcix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
MI5 3/64
Konular
0
Wipe zaten Twrp ile yapılan bir işlemdir. Altında farklı parametreler bulunuyor. Oradan ister cihazın tümünü silersiniz ister dalvik/art bölümünü. Rom kurma anlatım bölümlerini tekrar gözden geçirin isterseniz. Hangi yordam sizi isteğinize götürecek karar verirsiniz

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi benimki china rom değil dimi ? Telefonu ses açma ve power tuşuna basınca PC suite ekranı geldi.recovery mod vs gelmedi. Nasıl yapmam lazım ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

murcix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
MI5 3/64
Konular
0
sistem güncellemelerine tıklayınca yeni sürümü buluyor mu kontrol eder misiniz?
son sürüm global rom bu ( Version: V8.1.4.0.MAAMIDI (MIUI8) )
eğer bunu görmezse ayarlardan bölgenizi hindistan yapıp tekrar sistem güncelleme bölümünden yeni sürümü kontrol edin.
yine olmazsa buradan global stable romu indirip telefonun hafızasına atın. güncelleme bölümünden üstteki 3 noktaya basıp güncelleme paketini seç diyip yerini gösterin. güncellemeyi kendi yapacaktır.

Üst Alt