Mi5 Format Sıkıntısı

CanHurriyet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
1
Öncelikle herkeslere iyi akşamlar Mİ5 3/32 cihazımı kolayca formatladım ama cihaz bir türlü geri açılmadı yaklaşık 2 saattir şarjda bildirim ışıgında ise kırmızı ışık yanıp sönüyor cihazımı bu talimatlara göre sıfırladım ancak şarjım %10 seviyesindeydi

-Yedekle & sıfırla’ya basın.
-Fabrika verilerine sıfırla’ya basın
-Telefonu sıfırla’ya basın.
-Her şeyi sil’e basın.
-Onaylamak için Tamam’a basın.

Daha sonra internette biraz araştırıp şu yazıyı gördüm 'Telefonunuzun şarj durumunu da kontrol etmeyi unutmayınız. Telefonunuzun şarjı en az yuzde 50 olmalıdır' eğer böyle ise benim cihazım şuan şarj almıyor mu :D İOS dan yeni geçtim henüz Androide hiç bir bilgim yok yardımcı olabilecek abilerim kardeşlerim var ise çok teşekkür ederim tekrardan herkeslere iyi akşamlar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Öncelikle herkeslere iyi akşamlar Mİ5 3/32 cihazımı kolayca formatladım ama cihaz bir türlü geri açılmadı yaklaşık 2 saattir şarjda bildirim ışıgında ise kırmızı ışık yanıp sönüyor cihazımı bu talimatlara göre sıfırladım ancak şarjım %10 seviyesindeydi

-Yedekle & sıfırla’ya basın.
-Fabrika verilerine sıfırla’ya basın
-Telefonu sıfırla’ya basın.
-Her şeyi sil’e basın.
-Onaylamak için Tamam’a basın.

Daha sonra internette biraz araştırıp şu yazıyı gördüm 'Telefonunuzun şarj durumunu da kontrol etmeyi unutmayınız. Telefonunuzun şarjı en az yuzde 50 olmalıdır' eğer böyle ise benim cihazım şuan şarj almıyor mu :D İOS dan yeni geçtim henüz Androide hiç bir bilgim yok yardımcı olabilecek abilerim kardeşlerim var ise çok teşekkür ederim tekrardan herkeslere iyi akşamlar

güç tuşununa bastığınızda cihaz hiç açılmıyormu? yoksa açılıpta cihazınız miui yazında kalıp tekrar yeniden kendini başlatıp tekrar aynı döngüye giriyorsa rom atmanız lazım.

CanHurriyet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güö tuşununa bastığınızda cihaz hiç açılmıyormu? yoksa açılıpta cihazınız miui yazında kalıp tekrar yeniden kendini başlatıp tekrar aynı döngüye giriyorsa rom atmanız lazım.

Güç tuşuna bastıgımda hiç bir etkileşim olmuyor telefon hep aynı şuan

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
cihazı bilgisayar varsa usb kablo araçılığıyla bilgisayara bağlayın aygıt yöneticinden bir bakın herhagi bir tepki varmı gürüyorsa ne oalak görüyor cihazı

CanHurriyet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı bilgisayar varsa usb kablo araçılığıyla bilgisayara bağlayın aygıt yöneticinden bir bakın herhagi bir tepki varmı gürüyorsa ne oalak görüyor cihazı
Tepki yok gözükmüyor bile

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek