Yardım Mi5 ekrana görüntü gelmiyor. Servise mi yollamalıyım?

jrbatu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batu
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. 2 gün öncesinde kadar telefonda hiçbir sorun yoktu. Sonradan ekran açılmamaya , donmaya başladı. Sistem çalışıyor fakat ekranda görüntü yok. Alt ledler yanıyor. Telefon çalışıyor yani fakat ekranda görüntü yok. Dün zorda olsa twrp den eu rom yükledim değişmedi birşey. Şimdi hiç ekran gelmiyor. Fastboot ile rom global developer rom yüklemeye çalışıcam olmazsa donanım kaynaklı diyerekten servise göndericem. Eğer başka bir çözüm yolu önerirseniz deneyebilirim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba arkadaşlar. 2 gün öncesinde kadar telefonda hiçbir sorun yoktu. Sonradan ekran açılmamaya , donmaya başladı. Sistem çalışıyor fakat ekranda görüntü yok. Alt ledler yanıyor. Telefon çalışıyor yani fakat ekranda görüntü yok. Dün zorda olsa twrp den eu rom yükledim değişmedi birşey. Şimdi hiç ekran gelmiyor. Fastboot ile rom global developer rom yüklemeye çalışıcam olmazsa donanım kaynaklı diyerekten servise göndericem. Eğer başka bir çözüm yolu önerirseniz deneyebilirim.

fastboot tan orjinal romu yükleyerek gönderin hocam. sonra hatayı size bulmasınlar ;)

Oyla:

jrbatu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batu
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboot tan orjinal romu yükleyerek gönderin hocam. sonra hatayı size bulmasınlar ;)

öyle yapıcam hocam fastboot giriyor. Düzelmeyecek gibi duruyor ama inş. olur. Rom insin deneyelim. Servis delta bl kilidinin açık olması sıkıntı olur mu?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
öyle yapıcam hocam fastboot giriyor. Düzelmeyecek gibi duruyor ama inş. olur. Rom insin deneyelim. Servis delta bl kilidinin açık olması sıkıntı olur mu?

Biz OlmazDiyoruz Ama Onların İnsafına Kalmış. Sonuçta Bl Kilit Onayını Resmi Üreticisi Veriyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Biz OlmazDiyoruz Ama Onların İnsafına Kalmış. Sonuçta Bl Kilit Onayını Resmi Üreticisi Veriyor.
Hocam dün delta servisin sahibi ile bir görüşme gerçekleştirildi ve bootloader kilidinin açılmasının sorun olmayacağını söyledi. Hatta servisi arayıp teyit ettirdi ve özel olarak bootloader kilidi kaldırılmış cihazlarda kilidin sorun olmaması için talimat verdi. Yani en azından delta servis için kesin olarak sorun olmayacağını söyleyebiliriz. :)

Oyla:

akademici

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
mi5s plus
Konular
1
hocam aynı sorun bende de mevcut sorunu nasıl çözdünüz.servis nasıl bir çözüm buldu.

Oyla:
Üst Alt