Mi5 Cpu 1.59 Çalışması

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Merhaba arkadaşlar bugün tesadüf kurdugum CPU Z programınin işlemcinin çalışma saatine takıldım 2.15 frekansında değilde 1.59. çalışıyor sizlerde durum.nasil telefon mi5 prime 64gb

Alimmm78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alimmm78
Cihazım
mi
Konular
4
mpdecision dan dolayı, cihaz güç gerekmeyen işlerde işlemci hızını düşürüyor pil ömrünü arttırmak için
oyuna falan girince, internette güç gereken işler yaparken yükseliyor
sorun yok yani

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam tamamdir

AtesBey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
11
Peki tam 2.15 hz yi gözle görebilme şansımız varmıdır. bende cpu-Z programını çalıştırdım arkadaşın dediği gibi 1.6 çalışıyor diğer 2 çekirdek uyku modunda diyor nasıl uyandırabilir de test yapabilir. Mesela ben antutu programı nu çalıştırdım 100bin küsür not aldı gerçi oğlan baya bir oyun yüklemiş ne kadar etki eder yoksa format atıldıktan sonramı antutu yapmalıyız nasıl olur bilmediğim için soruyorum_?

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Peki tam 2.15 hz yi gözle görebilme şansımız varmıdır. bende cpu-Z programını çalıştırdım arkadaşın dediği gibi 1.6 çalışıyor diğer 2 çekirdek uyku modunda diyor nasıl uyandırabilir de test yapabilir. Mesela ben antutu programı nu çalıştırdım 100bin küsür not aldı gerçi oğlan baya bir oyun yüklemiş ne kadar etki eder yoksa format atıldıktan sonramı antutu yapmalıyız nasıl olur bilmediğim için soruyorum_?
Cpu identifier uygulamasını indirin hocam . Programı açıp ayarlardan bildirimdeki bilgileri açın. Bildirim menüsünden takip edebilirsiniz işlemci hızını. Grafikleri iyi olan telefonu zorlayacak bir oyun açın oyun açıkken bakın bildirim menüsünden çekirdeklerin kaçının aktif olduğu görünür.

AtesBey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
11
Cpu identifier uygulamasını indirin hocam . Programı açıp ayarlardan bildirimdeki bilgileri açın. Bildirim menüsünden takip edebilirsiniz işlemci hızını. Grafikleri iyi olan telefonu zorlayacak bir oyun açın oyun açıkken bakın bildirim menüsünden çekirdeklerin kaçının aktif olduğu görünür.
Bir deneyeyim hemen tşk ederim.
[doublepost=1518049323,1518047615][/doublepost]

yükledim bir tane de oyun oynadım mobile legend ama cpu zorlandı ama yok banamısın demedi D:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Bir deneyeyim hemen tşk ederim.
[doublepost=1518049323,1518047615][/doublepost]

yükledim bir tane de oyun oynadım mobile legend ama cpu zorlandı ama yok banamısın demedi D:
Ozaman sıkıntı yok. :)
Bildiğim kadarıyla Miui 9 ile artık telefon ağır işlem yaptığında sadece bütün çekirdekleri kullanıyor. Enerji tasarrufu sağlıyor böylece.

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
CPU-Z, AnTuTu gibi gereksiz uygulamalarla cihazınızı doldurup yormayın arkadaşlar. Ayarlar'da görünen çekirdek hızı, cihazın çıkabileceği en yüksek frekansı gösteriyor zaten.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Antutu'da 100000 küsür aldıktan sonra şüphelerinizden kurtulmanız lazımdı aslında.

Üst Alt