Yardım Mi5 China Developer yüklenmiyor

• Konbuyu başlatan Ucar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 1K

Ucar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasar
Konular
2
Merhabalar yeni aldığım mi5 cihazıma root ve twrp yüklemek istiyorum ama önce china developer romu yükleyip bootloaderı kaldırmam lazım sanırım unlock için başvurum onaylandı ama başlıkta dediğim gibi güncelleyici uygulumamdan China Developer roma geçiş yapamıyorum

Not:Kullandığım rom MIUI Global 7.1.19 Beta

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
Merhabalar yeni aldığım mi5 cihazıma root ve twrp yüklemek istiyorum ama önce china developer romu yükleyip bootloaderı kaldırmam lazım sanırım unlock için başvurum onaylandı ama başlıkta dediğim gibi güncelleyici uygulumamdan China Developer roma geçiş yapamıyorum

Not:Kullandığım rom MIUI Global 7.1.19 Beta
Sanırım bu mi5 lerde yazılım sıkıntısı var, benim aldığım mi5 de 7.2.8.0.0 fake rom yüklü idi,buralarda anlatılanların nerede ise tümünü denedim diyebilirim, belki 4-5 tane rom bilmem kaçtane program yükledim olmadı olmadı. belkide ben beceremedim ...neyse uzatmayayım durumu delta servise mail attım bize gönder dediler yarın kargo ile göndereceğim.

Oyla:

Ucar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasar
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım bu mi5 lerde yazılım sıkıntısı var, benim aldığım mi5 de 7.2.8.0.0 fake rom yüklü idi,buralarda anlatılanların nerede ise tümünü denedim diyebilirim, belki 4-5 tane rom bilmem kaçtane program yükledim olmadı olmadı. belkide ben beceremedim ...neyse uzatmayayım durumu delta servise mail attım bize gönder dediler yarın kargo ile göndereceğim.

Siz de mi bu gittigidiyordaki cepport satıcısından aldınız? Fake rom olduğunu sanmıyorum ama bu forumdaki yöntemler belki yenilerle uyumlu değildir driverda yüklenmedi zaten bilgisayara

Oyla:

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
Siz de mi bu gittigidiyordaki cepport satıcısından aldınız? Fake rom olduğunu sanmıyorum ama bu forumdaki yöntemler belki yenilerle uyumlu değildir driverda yüklenmedi zaten bilgisayara
Yok ben hepsiburada dan aldım.

Oyla:

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Global romdan china developer roma bl kilidi kapali iken bir tek edl modunda geçiş yapılır diye biliyorum hocam. Onun içinde bir aparata ihtiyacınız olacaktır. Forumda arama yaparak ilgili konulara ulaşabilirsiniz

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hepsi buradadan alanlara bi yol gösterseler
Forumda birçok rehber olduğu halde Hepsiburada'da alınan cihazlar ve Yurtiçinden alınan telefonlar diye ayrıca açılmış rehberler de var.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt