Yardım Mi5 Büküldü

• Konbuyu başlatan imoaiX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 2K

imoaiX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Selamın aleyküm arkadaşlar, telefonumun kılıfını çıkarınca hepsiburadadan aldığım mi5'in ses açma kısma tarafının büküldüğünü fark ettim.Masaya koyuncada bunu gördüm.Kamerasının orada bir açıklık oluşmuş.Delta servis bunu düzeltebilir mi ? Ne yapmam gerekir yardım lütfen.

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Selamın aleyküm arkadaşlar, telefonumun kılıfını çıkarınca hepsiburadadan aldığım mi5'in ses açma kısma tarafının büküldüğünü fark ettim.Masaya koyuncada bunu gördüm.Kamerasının orada bir açıklık oluşmuş.Delta servis bunu düzeltebilir mi ? Ne yapmam gerekir yardım lütfen.

bu telefon gerçekten aradığım telefondu ama o kadar çok şikayet var ki vazgeçtim ses sorunu, kaydırma sorunu, dokunmatik sorunu, çekme sorunu, sarj sorunu, kapanma sorunu, bildirim sorunu, güncelleme almama sorunu, garanti sorunu bi de bu eğilip bükülme çıktı.

Oyla:

asd220

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Konular
9
bu telefon gerçekten aradığım telefondu ama o kadar çok şikayet var ki vazgeçtim ses sorunu, kaydırma sorunu, dokunmatik sorunu, çekme sorunu, sarj sorunu, kapanma sorunu, bildirim sorunu, güncelleme almama sorunu, garanti sorunu bi de bu eğilip bükülme çıktı.
Şöyle birşey var o söylediğiniz sorunların hiçbiri yok yaklaşık 6 aydır kullanıyorum sıfır sıkıntı, telefondan kaynaklanan birşey değil, sonuçta bu site de birisi sorunu olunca yazılıyor, kimse benim telefonun şurası sıkıntısız burası sıkıntısız diye yazmadığı için sadece sorunları görüyorsunuz, bu telefonun sıkıntılı olduğu anlamına gelmez ki bu telefon kendini kanıtlamış bir telefon sonuçta

Oyla:

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Şöyle birşey var o söylediğiniz sorunların hiçbiri yok yaklaşık 6 aydır kullanıyorum sıfır sıkıntı, telefondan kaynaklanan birşey değil, sonuçta bu site de birisi sorunu olunca yazılıyor, kimse benim telefonun şurası sıkıntısız burası sıkıntısız diye yazmadığı için sadece sorunları görüyorsunuz, bu telefonun sıkıntılı olduğu anlamına gelmez ki bu telefon kendini kanıtlamış bir telefon sonuçta

teli kötülemek için söylemiyorum sadece gördüğüm yorumlar

Oyla:

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
Telefon güzel kardeşim.. arkadaşın dediği gibi sadece olumsuz yorumları görüyorsun. Mesela benim olumsuz yorumum yok şu ana kadar problem çıkarmadı bana

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124

Muhtemelen kasa değişimi ile sorununuz düzelir.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam forumumuz Xiaomi üzerine destek veren ülkemizdeki tek platform. Bunu neden söyledim... Çünkü telefonu ile sorun yaşayan herkes sorunu buraya yazıyor ve çözüm arıyor. Dolayısıyla bu cihazları kullanan toplam kişi sayısını forumumuzdaki toplam sorun sayısına bölerek telefonlarda sorun meydana gelme oranını bulabilirsiniz. :)

Oyla:
Üst Alt