Çözüldü Mi5 Batarya Şişmesi ve Hayalet ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nevusarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
7
Bu forumda aynı benim durumumda olan bir kullanıcı daha var yakın zamanda oda benim gibi servise vermiş ve onun ekran sorunu giderilmemiş ve diğer sitelerdede bir sürü bu konudan şikayetçi olan kullanıcı var.Bende aynı arızalardan dolayı telefonu servise verdim.Benden sonrada vericek olanlar için bilgilendirme olsun diye bu konuyu açtım.Açıkçası bu şikayetler o kadar çok ki benim ekranımı onarıcaklarına dair inancım sıfır yinede sizlerinde bilginiz olsun diye burdan telefonu teslim alınca bilgilendirme yapıcam.Diğer konudaki arkadaş beni bilgilendirmiş oldu mesela.

Elden Teslim / 27.08.2018 11:53

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar,

Sizlere daha nitelikli ve sağlıklı bir hizmet verebilmek adına form numaranızı bizlerle paylaşabilir misiniz?

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

nevusarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
form numaramı özel mesaj ile sizlere ilettim.Ancak aynı işlemi Venain adlı kullanıcıda yapmıştı ancak sorunu düzeltilmedi umarım bende tekrar servise göndermek zorunda kalmam iyi mesailer.

nevusarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
7
2 gün önce servis tarafından arandım. Ghost screen için bataryam şiş bu yüzden panelimde yamukluk olduğu söylendi ama böyle bir yamukluk oluştuysa zaten bataryanın şişmesinden dolayı yani kullanıcı hatası değil benden Ghost screen onarımı için 500 lira para istendi.Bendede para olmadığından herhangi bir ücretli işlem yapılmamasını rica ettim.Diyeceğim şu Ghost Screen sorunu olan varsa hiç mi garantiye göndermesin kendini üzmesin ha eğer ben uğraşırım sonuçta bu benim hakkım derse ancak o şekilde değişim sağlanabilir benim gibi hakkı yenmez.Benim zaten umudum yoktu değişeceğinden ben telefonuma sağ salim kavuşayımda birşey istemiyorum varsın hayalet ekran olsun ne yapalım.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar Furkan Bey,

Çalışma prensibi olarak cihazınızın ekran, kasa, panel vd. yerlerindeki kullanıcı hatalarından kaynaklı sorunlarda müşterilerimize ücretli onarım teklif ederek bunun onaylanması halinde ürün garanti kapsamına alınıp diğer sorunlarını garanti kapsamında değerlendirmekteyiz. Sizlere sunulan 500 TL ücretli onarımı kabul etmeniz halinde cihazınızın onarımı sağlanmış bir şekilde size gönderimi sağlanacaktır. Cihazınızla ilgili resimler ekte mevcuttur.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Ekli dosyalar

• img_20180829_172121_dosya.jpg
    img_20180829_172121_dosya.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 32
  • img_20180829_172152_dosya.jpg
    img_20180829_172152_dosya.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 29
  • img_20180829_172157_dosya.jpg
    img_20180829_172157_dosya.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 26
  • img_20180829_172218_dosya.jpg
    img_20180829_172218_dosya.jpg
    172,7 KB · Görüntüleme: 27
  • img_20180829_172224_dosya.jpg
    img_20180829_172224_dosya.jpg
    177,9 KB · Görüntüleme: 26

nevusarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
7
Benim telefonun dışında oluşan çiziklerle ilgili bir sorunum yok ben sizden oraların değişmesi talebinde bulunmuyorum.Ben telefonun kronik sorunu olan ve telefonun içinde oluşmuş olan hayalet ekranın değişmesini istiyorum. Yani benim telefonumda çizik var diye normalde değişimi ücretsiz olan telefonun iç arızasını yapmamak için bahane bulmanız kabul edilemez bir durum. Su alsa anakart telefonu bozsa anlarım gerçi çiziksiz telefonu bile yapmadan göndermişsiniz bana veremeceğiniz hizmet bu yüzden şaşırtmadı beni.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Furkan Bey, cihazınızın ücretli onarımı çiziklerden değildir bu konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz. Cihazın kasasında ekrana doğru ezilmeler ve darbeler vardır ayrıca hafif de bir yamukluk söz konusudur. Sizlere teklif edilen onarım ücreti bu kapsamda verilmiştir. Mevcut resimler kargo giriş bölümümüzde cihaz servisimize ilk geldiği anda çekilmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

nevusarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
7
''kasasında ekrana doğru ezilmeler ve darbeler vardır ayrıca hafif de bir yamukluk söz konusudur''. Tamam bunlar onarılmasın kasayada dokunulmasın hayalet ekran için sadece hayalet ekran içi değişsin.Bende şunu anlatmak istiyorum ben telefonu iç arızasından dolayı verdim kaldı ki hayalet ekran bir kronik sorun bunun benim kasamdaki eziklikle bir alakası yok telefonu ilk aldığımdan beri olan bir sorun KRONİK yani siz bunu düzeltip verin bahsettiğiniz çizik kasamda zaten ben ondan şikayetçi değilim kaldı ki ekrana doğru olsun 3. kez söylüyorum. Hayalet ekran mi5 lerin lg panel olan serilerinde kronik bir sorun.Bana diyinki bizim servisimiz bu kadar panel değişikliğini kaldıramıyor o yüzden bahane arıyoruz yemin ederim tek kelime etmeden değişiklik olmaması konusunda birşey demiyiceğim.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Cihazınızın sorununun darbe, eziklik kaynaklı olup olmadığı ile ilgili bir bilgi yok elimizde maalesef Furkan Bey, sizlerle telefonda konuştuğumuz gibi ücretli onarıma onay verirseniz cihazınızın teknik birimimize en kısa sürede size onarılıp gönderilmesi için notumuzu düşebiliriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

nevusarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
7
Telefonun altındaki çiziği bahane edip kronik arıza olan ve herhangi bir kullanıcı hatası olmayan Hayalet ekranı garanti kapsamında değiştirmenizi talep ediyorum.Telefonla konuştuğumuz gibi herhangi bir ücretli işlemi onaylamıyorum.Gereğini yapıp yapmamak sizin iş etiğinize kalmış.

Bu arızanın kronik olduğuna dahil linkler aşşağıdadır.

Yardım - Mi5 ekranda kalan izler( ghost screen)
Yardım - Mi5s lg panel ghost sorunsalı?
Yardım - Mi5 ghost screen ( hayalet ekran) sorunu
Yardım - Mi5 Ekranda İzi Kalan Yazı ve İkonlar

Daha bir sürü vaktim olmadığından tam linkleri atamadım önceki araştırmalardımda daha farklı ve çok kuvetle destekleyecek içerkler vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt