Yardım Mİ5 almayı düşünüyorum birkaç sorum var cevaplar mısınız ?

THECERN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şahin
Cihazım
Yakında Mİ5
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bu büyük ihtimal xiaomi mi5 prime (64gb) olucak.

kullanan, bilen arkadaşlara bazı sorularım var, cevaplarsanız çok iyi olur gerçekten,

kusura bakmayın biraz uzun ama, öğrenciyim tek atımlık hakkım var, mümkün olduğunca herşeyinden emin olmak istiyorum cihazın

arkadaşlar öncelikle telefonu hangi satıcıdan, hangi siteden almalıyım neyi önerirsiniz? (hb?,gg?,n11?)

ardından, telefonda ımeı sorunu oluyor mu, geldiğinde illa ımeı kontrolü yapmam gerekir mi, eğer ımeı de sorun çıkarsa iade mi etmeliyim, nasıl bir yol izlemeliyim bu durumda

tüm telefonlar global rom yüklü olarak geliyor dimi, global romsuz bir cihaz gelebilir mi, satıcı'dan satıcı'ya değişir mi bu durum

telefonu delta garantili almayı düşünüyorum, ama hangisi daha iyidir delta mı evo mu, ve aralarında fiyat farkı var mıdır

garanti root/rom işlemlerini sıkıntı ediyor mu, biliyorsunuz telefona bazı güncellemeleri root, rom ile yapıyoruz, garanti sıkıntı çıkarır mı ilerde

ve birde arkadaşlar evimde pc var fakat internet bağlantım yok, yani gerekli herhangi bir durumda internet kafelere başvuracağım sanırım, xiaomi bunda sorun yaratır mı, hep aynı cihaz üzerinden falan mı bağlantı gerekli, internet kafedeki pc ye de mi tools falan yükleyip işlemleri yapabilirim değil mi, bootloader kilidi falan açabilirim dimi yine

şimdiden çok teşekkürler, dediğim gibi öğrenciyim ve tek bir seferlik hakkım var, iyice araştırmak zorundayım, cevaplayan arkadaşlara teşekkürler tekrardan.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
mi5s al ama suan fiyatlari artti.
ben dun birisinden 1 aylik mi5s aldim 1050 liraya.
sifirlarinin fiyatlarini fahis derecede artirmasalar 1200e sifir alicaktim mesela

Oyla:
Üst Alt