Yardım Mi5 7.2.13 Global Rom'a Geçiş

Gurhan_Kocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurhan
Cihazım
Lg G2 D802
Konular
1
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam özür dilerim.
Kısa süreliğine Mi4 kullanmış yeni bir Mi5 ve MIUI kullanıcısıyım. Telefonun üzerinde şu anda 7.2.4 Global rom var ve forumlarda gezinirken gördüğüm kadarıyla problemli(buglı) bir sürüm bu.

7.2.13 Global rom'a geçmek istiyorum ancak kullanabileceğim bir bilgisayar yok maalesef p yüzden fastboot yöntemi ve flash tool ile yükleyemiyorum.

Rom dosyasını indirerek MIUI Updater üzerinden güncelleme yapabilirmiyim? (choose update packages seçeneği ile) yada update.zip yöntemiyle? Daha önce mi4 te benzer birşey yapmıştım diye hatırlıyorum.

Bu arada telefonun bootlader kilidi açık değil. Web sitesi üzerinden başvurdum ama açılmadı daha.

Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Normal şartlar altında Recovery romları (bir de Fastboot vasıtasıyla yüklenen romlar var) updater ile yüklenebilir. İster paketi seçerek (yukarda yazdığınız gibi), ister rom dosyasının ismini update.zip yapıp telefonun en üst dizinine kopyaladıktan sonra recovery'ye geçirip recoveryden install update.zip seçeneği ile yükleyebilirsiniz. Ancak bu her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Yinede elinizin altında bir pc olması iyi olur.

Oyla:
Üst Alt