Yardım Mi4w acilmiyor

patron45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Konular
3
Merhaba arkadaslar mi4w telefonumu arac sarji ile sarj etmek istedim. Kabloyu takar takmaz telefon kapandi. Bi daha acilmadi. Sanirim bi yerleri yandi. Telefonu tamir ettirmek istiyorum ancak alalede bi yere degil bu telefonlardan anlayan elinde yedek parcasi bulunan tavsiye edebileceginiz bir yer var mi. Simdiden tesekkurler...

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
selduman (koray) hocamla iletişime geçerseniz yardımcı olabilir. Xiaomi ürünlerinde Prof diyebiliriz daha önce sim yuva tamiri ile ilgili yardımını aldım işciliği gayet iyi hocam :D

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Merhaba arkadaslar mi4w telefonumu arac sarji ile sarj etmek istedim. Kabloyu takar takmaz telefon kapandi. Bi daha acilmadi. Sanirim bi yerleri yandi. Telefonu tamir ettirmek istiyorum ancak alalede bi yere degil bu telefonlardan anlayan elinde yedek parcasi bulunan tavsiye edebileceginiz bir yer var mi. Simdiden tesekkurler...

elimde bu hafta yapılmak üzere 2 kişinin mi4 cihazı var. ikisi de sim yuvası değişecek. Geçtiğimiz 1-2 ay içinde 5 adet mi4, 2 adet mi3 bu forumdan beni bularak sim yuvaları kırık cihazlarını tamir ettiğimiz (dükkandaki arkadaşımla) abilerim oldu.

Umarım sorun büyük değildir, şarj entegresi gibi duruyor.

Son düzenleme:
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sim kart yuvası değişen abilerden bir tanesi benim. :D
Sim yuvasının değiştiğini anlamak mümkün değil.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

patron45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koray hocam nasil ulasabilirim. Ben telefonu yarin size gondereyim bi bakin mesela sarj entegresi olabilir demissiniz elinizde mevcut mu yoksa siparis mi verecegiz parcayi

Oyla:
Üst Alt