B bstmgz Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım bestami Cihazım mi4s Yaş 38 Konum gaziantep Katılım 5 Kasım 2016 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Kasım 2016 #1 Selamunaleykum yeni geldim bi sorum olacaktı mi4s mi alayım resmi note 4 mu Sent from my MI 4S using Tapatalk
Selamunaleykum yeni geldim bi sorum olacaktı mi4s mi alayım resmi note 4 mu Sent from my MI 4S using Tapatalk
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 19 Kasım 2016 #2 bstmgz' Alıntı: Selamunaleykum yeni geldim bi sorum olacaktı mi4s mi alayım resmi note 4 mu Sent from my MI 4S using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Konu Başlığını Daha Açıklayıcı Yazar Mısınız? Oyla: Oyla 0 Downvote
bstmgz' Alıntı: Selamunaleykum yeni geldim bi sorum olacaktı mi4s mi alayım resmi note 4 mu Sent from my MI 4S using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Konu Başlığını Daha Açıklayıcı Yazar Mısınız?
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 20 Kasım 2016 #3 Konu içeriğinde herhangi bir bilgi verilmediği için konu kapatılmıştır. MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Konu içeriğinde herhangi bir bilgi verilmediği için konu kapatılmıştır. MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi