Soru Mi4s vs Mi4c ?

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Saygıdeğer dostlar soru gayet açık Mi4s ve Mi4c modellerinden hangisi daha bir adım öndedir.
Kullananlar görüşlerini yazarsa sevinirim.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Dostum her soru için ayri konu acmana gerek yok. Aradaki fark sorun değilse tabiki 4s ama 4c de ayni işini görecektir

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Mi4c 32 gb 3gb ram kullandım.
1-güneşte tam parlaklığı bana göre yetmiyor)(bi tık daha olsa iyiydi)
2-parmak izi yok (çok önemli değil bana göre)
3-candy crash saga oynarken hafif takılmalar oluyor (ama abartılacak kadar değil)
4-300 mgbit hızı 4g de (yeter bence)
5-kamere 2k 4k full hd çekmiyor (ama kamera çekimleri iyi genede)
6-donma hiç olmadı (neredeyse) stabil
7-foto çekimleri gayet iyi(selfi daha iyi olabilirdi ama)
8-kullanışlı telefon çok memnun kaldım.
9-bataryası iyi gidiyor
10-ele tutuşu iyi
11-plastik malzemesi uzun vadede aşınmakta (kılıf kullanmadım o yüzden herhalde)
12-genel olarak memnun kaldığım bi telefon modeli (ı phone 5s ten geçtim tele)
13-şuan Mi5 64 gb kullanıyorum (harika bi telefon tek eksiği geçe çekimleri kötü bana göre o kadar)

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum her soru için ayri konu acmana gerek yok. Aradaki fark sorun değilse tabiki 4s ama 4c de ayni işini görecektir

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız lakin aradaki kamera farkı çok önemli. Sensorlerin farklı olduğuna dair ihtilaflar var.

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Mi4c 32 gb 3gb ram kullandım.
1-güneşte tam parlaklığı bana göre yetmiyor)(bi tık daha olsa iyiydi)
2-parmak izi yok (çok önemli değil bana göre)
3-candy crash saga oynarken hafif takılmalar oluyor (ama abartılacak kadar değil)
4-300 mgbit hızı 4g de (yeter bence)
5-kamere 2k 4k full hd çekmiyor (ama kamera çekimleri iyi genede)
6-donma hiç olmadı (neredeyse) stabil
7-foto çekimleri gayet iyi(selfi daha iyi olabilirdi ama)
8-kullanışlı telefon çok memnun kaldım.
9-bataryası iyi gidiyor
10-ele tutuşu iyi
11-plastik malzemesi uzun vadede aşınmakta (kılıf kullanmadım o yüzden herhalde)
12-genel olarak memnun kaldığım bi telefon modeli (ı phone 5s ten geçtim tele)
13-şuan Mi5 64 gb kullanıyorum (harika bi telefon tek eksiği geçe çekimleri kötü bana göre o kadar)
Çok teşekkürler benim için kamera ve işlemci stabilitesi çok önemli, fotoğraflar tatmin ediyormuydu.

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Kamerada video idare eder. Fotoğraflar gayet iyi ama selfiye tam memnun etmedi. Mi4s kullanmadığım için mi4c al diyemiyorum. Stabil dersen 10 üzerinden 6. Ancak fiyat performans dersen 8.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
sensörlerin farklı olacağını pek sanmıyorum 4c için çıkan romlar 4s te çalışmazdı o zaman. gsmarena da karşılaştırmasını okumuştum 4c de kamera bi tık daha iyi diyordu ama parmak izi ve kasa kalitesi dışında hemen hemen herşeyi aynıdır diye tahmin ediyorum. pil az miktar daha büyük ama fark yaratmaz pek. 4k ikisinde de yok ama 4c ye geldi 4s e de gelir yok dediğim kendi uygulamasında yok google kamera vs başka kamera uygulamaları yüklersen 4k ikisindede var aslında. işlemcileri aynı ısınıyor ama teklemedi bende neredeyse bir yıl olacak. Ben tek birşey dışında çok memnunum kasa plastik ve boyası atıyor komple kılıfsız kullanılmaz neyseki aliexpeste 3-5 dolara her renk kapak satılıyor al tak değiştir hatta aldığın gibi orjinal kapağı çıkart koy kutuya eskimesin tabi 4c alacaksan tabi. mi5 alırdım ben alacak olsam daha önce dediğim gibi amiral gemi telefon sonuçta, fiyatıda normale döndü mi5 pro falan deniyor o zaman dahada düşer.

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
sensörlerin farklı olacağını pek sanmıyorum 4c için çıkan romlar 4s te çalışmazdı o zaman. gsmarena da karşılaştırmasını okumuştum 4c de kamera bi tık daha iyi diyordu ama parmak izi ve kasa kalitesi dışında hemen hemen herşeyi aynıdır diye tahmin ediyorum. pil az miktar daha büyük ama fark yaratmaz pek. 4k ikisinde de yok ama 4c ye geldi 4s e de gelir yok dediğim kendi uygulamasında yok google kamera vs başka kamera uygulamaları yüklersen 4k ikisindede var aslında. işlemcileri aynı ısınıyor ama teklemedi bende neredeyse bir yıl olacak. Ben tek birşey dışında çok memnunum kasa plastik ve boyası atıyor komple kılıfsız kullanılmaz neyseki aliexpeste 3-5 dolara her renk kapak satılıyor al tak değiştir hatta aldığın gibi orjinal kapağı çıkart koy kutuya eskimesin tabi 4c alacaksan tabi. mi5 alırdım ben alacak olsam daha önce dediğim gibi amiral gemi telefon sonuçta, fiyatıda normale döndü mi5 pro falan deniyor o zaman dahada düşer.

Uzun uzun verdiğin bilgiler için çok teşekkürler mi5 muazzam cihaz evet lakin son zamanlarda sarı leke sorunlari biraz göze çarpmaya başlamış. O kadar para verip bu durumu göze alamadım. 4c aldım sayılır diyelim....

Oyla:
Üst Alt