Soru Mi4s Kullananlar, Bilgi ve Tavsiye

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhabalar, gerek bu forumda gerekse diğer türkçe forumlarda Mi4s ile ilgili pek sınırlı ve parça parça bilgi mevcut. Mi4s kullanan arkadaşlar cihaz ile ilgili olumlu olumsuz görüş ve önerilerini paylaşabilirler mi?

*Cihaz alınabilir bir cihaz mı?
*Snapdragon 808 gerçekten aşırı ısınıyor, sorunlu mu?
*Kamerası ne seviyede ?(Diğer Xiaomi modellerine göre)
*Global Rom var mı, çıkacak mı?
*Cihaz mi5 64 ile arasındaki 350-500 TL daha uygun olması sebebiyle tercih edilebilir mi, yoksa bu bedeli koyup mi5 mi alınmalı?

Genel olarak bu sorular ve farklı yorumları özellikle kullanan tecrübesi olan ve tabiki bilgili arkadaşlarımız yazarsa herkes için iyi olacağı kanaatindeyim.

Cevap ve ilgileriniz için şimdiden teşekkürler...

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
-Cihaz şok şık, estetik bir cihaz. Mi5 den eli yüzü daha düzgün bence.
-808 ısınmıyor dersek yalan söylemiş oluruz. Ancak 810 kadar değil. Cayır cayır yanmıyor.Telefonun çerçevesi metal olduğundan ,telefonun alt kısımları soğuk olsa bile çerçevenin alt kısmı ılık oluyor.Bu da ilginç bir his. :)
-Kamerası iyi. Sadece iyi. İş görüyor. Küçümsenmezde , övülmezde. Ancak 4k video kaydı yok. :)
-Global rom henüz yok. Çıkarmı bilinmez ancak şuan için çıkacak gibi gözükmüyor. Alternatif olarak xiaomi.eu romları gayet makul.
-Şunu belirteyim; Mi5 hoşuma gitmiyor. Kesinlikle almazdım. Ama zevk meselesi tabii . :)

Çevremde 2 adet Mi 4s var. daveygrohl ve ByKatre arkadaşlardan alınma.

Bu arada Mi5 de olduğu gibi parmak izini okutmak için ekranı açmak gerekmiyor. Koyuyorsun parmağı,açılıyor. :)

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Cihaz şok şık, estetik bir cihaz. Mi5 den eli yüzü daha düzgün bence.
-808 ısınmıyor dersek yalan söylemiş oluruz. Ancak 810 kadar değil. Cayır cayır yanmıyor.Telefonun çerçevesi metal olduğundan ,telefonun alt kısımları soğuk olsa bile çerçevenin alt kısmı ılık oluyor.Bu da ilginç bir his. :)
-Kamerası iyi. Sadece iyi. İş görüyor. Küçümsenmezde , övülmezde. Ancak 4k video kaydı yok. :)
-Global rom henüz yok. Çıkarmı bilinmez ancak şuan için çıkacak gibi gözükmüyor. Alternatif olarak xiaomi.eu romları gayet makul.
-Şunu belirteyim; Mi5 hoşuma gitmiyor. Kesinlikle almazdım. Ama zevk meselesi tabii . :)

Çevremde 2 adet Mi 4s var. daveygrohl ve ByKatre arkadaşlardan alınma.

Bu arada Mi5 de olduğu gibi parmak izini okutmak için ekranı açmak gerekmiyor. Koyuyorsun parmağı,açılıyor. :)
Hocam ben 3 yıldır Mi3 kullanıcısıyım sizce kamera mi3 e göre nasıldır. Soru garip gelebilir ama mi3 gerçekten devrinin ötesinde bir cihazdı.

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Hiç Mi3 kullanmadım. Canlı canlı görmek bile nasip olmadı. Ne dersem, boşa demiş olurum. Bu sorunuza Mi3 ve Mi4s kullanmış biri cevap verebilir.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç Mi3 kullanmadım. Canlı canlı görmek bile nasip olmadı. Ne dersem, boşa demiş olurum. Bu sorunuza Mi3 ve Mi4s kullanmış biri cevap verebilir.

Umarım forumdan biri denk gelir de yazar. Peki sizce net olarak alınır mı bu cihaz. Yani simdiki haliniz olsa yine alır mıydınız?

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Şimdiki halimle 3-4 hafta önceki halim arasında pek değişiklik olmadı. Muhtemelen alırdım. :)

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Mi4c ile ayni donanım olduğundan varsayim olarak Kamerası redmi serisinden mi3 ten falan iyidir mi4 ile hemen hemen aynıdır mi5 ten kötüdür. 808 isiniyor helede bu yaz günleri ama 810 gibi sorunlu değil tehlikeli sıcaklıklara çıkmadığı içinde performans sorunu yapmıyor kesinlikle. 4k mi4c de de yoktu beta romlarla geldi bunada gelir bence cok lazım olmasada.
Şimdi telefon alacak olsam mi5ten aşağısıni almazdim her nekadar mi5in tasarimini sevmesemde daha ileriye dönük bir cihaz

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bektas16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bektas
Cihazım
mi4s
Konular
4
kardeş ben kullanım deneyimimi anlatayım bi kere cihaz çok ısınıyor (sıcaklardan dolayıdır ) ama ona rağmen performansından ödün vermiyor silah gibi çalışıyor pil performansı zaten mükemmel ötesi parmak izi de iyi çalışıyor. Sarj olma suresi 10-100 arası 2 saat kadar sürüyor. Ses performansı bana göre çok iyi

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Mi4s almaktansa Mi4c almak daha mantıklı gibi bir şey oluştu aklımda...

Oyla:
Üst Alt