Yardım Mi4'e iOS 9 fontu yüklemek

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
iOS 9'da kullanılan San Fransisco isimli font çok hoşuma gidiyor. MIUI 8.0.3 kurulu Mi4'e yüklemek istiyorum. Cihaz rootlu ama Xposed yüklü değil. iFont uygulamasını indirdim marketten, bu fontu bulamadım. Bildiğiniz başka bir yolu var mıdır?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
iOS 9'da kullanılan San Fransisco isimli font çok hoşuma gidiyor. MIUI 8.0.3 kurulu Mi4'e yüklemek istiyorum. Cihaz rootlu ama Xposed yüklü değil. iFont uygulamasını indirdim marketten, bu fontu bulamadım. Bildiğiniz başka bir yolu var mıdır?

FontFix Uygulaması ile yapabilirsiniz

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Deneyeyim. MIUI 7'ye kadar Temalar uygulamasından font yüklenebiliyordu sanırım, değil mi? MIUI 8'de mi kaldırdılar bu özelliği?

Uygulama hâlen fontu destekliyor. En azından kaynak kodlarda öyle görüyorum. Ama pratikte yok hocam. Yeni düzenlemeler yapıyorlar sanırım.

Oyla:

SerdaR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SerdaR
Cihazım
Redmi 3 Pro
Konular
6
Bu özellik vardı ancak 2 ay öne haftalık güncellemeden sonra gitti.
Uygulama hâlen fontu destekliyor. En azından kaynak kodlarda öyle görüyorum. Ama pratikte yok hocam. Yeni düzenlemeler yapıyorlar sanırım.
Arkadaşın dediği gibi bu özellik var ama kullanılamıyor. Ekran ayarlarının altında görünmüyor ama ayarlara girip arama kısmına "yazı tipi" yazarsanız görünüyor.

Oyla:
Üst Alt