Yardım Mi4C telefonumdan mi8 lite telefona hesap ve ayarları aktarmak

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 9.5.1.0 stabil
Telefon Modeli
mi4c
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar oğluma mi8 lite aldım. Önceki telefon mi4c mi4c deki uygulamaları mi hesabını kişileri resimleri mi8 lite nasıl aktarırım teşekkürler

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam ama drop işe yaramayacak whatsapp ve içindekiler ve diğer uygulamalar önemli bunların yedeğini nasıl alırım ve mi8 lite yüklerim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
teşekkürler hocam ama drop işe yaramayacak whatsapp ve içindekiler ve diğer uygulamalar önemli bunların yedeğini nasıl alırım ve mi8 lite yüklerim
Whatsapp'ı kendi yedekleme seçeneklerinden yedekleyebilirsiniz. Tavsiyem google drive alalına yedeklemeniz yönünde. Drive yedeklendirkten sonra diğer cihazda aynı google hesabı ve telefon numarası ile oturum açtığınızda yedekleri yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. Onay verirseniz mesaj, fotoğraf, video vs. her şeyi drive üzerinden kuracaktır.

Diğer uygulamalar için de eğer benzer bir yedekleme seçeneği varsa kullanabilirsiniz. Eğer yoksa root yetkisi aldıktan sonra titanium backup ile yedekleyip yedekleri geri yükleyebilirsiniz.

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp'ı kendi yedekleme seçeneklerinden yedekleyebilirsiniz. Tavsiyem google drive alalına yedeklemeniz yönünde. Drive yedeklendirkten sonra diğer cihazda aynı google hesabı ve telefon numarası ile oturum açtığınızda yedekleri yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. Onay verirseniz mesaj, fotoğraf, video vs. her şeyi drive üzerinden kuracaktır.

Diğer uygulamalar için de eğer benzer bir yedekleme seçeneği varsa kullanabilirsiniz. Eğer yoksa root yetkisi aldıktan sonra titanium backup ile yedekleyip yedekleri geri yükleyebilirsiniz.
Teşekkürler hocam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt