Yardım mi4 yardım

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Merhabalar ; mi4 telefonumda son yazılım yüklü.. sorunum şu ki heralde belli periyotlarda yada wifi yi açıncamı bilemiyorum. arama geçmişi çok eski aramalar dahi geri geliyor bu özellikle ilgili olarak senkronizasyon ları kapattığımı zannediyorum ama bir yerde bir ayrıntı mı var. yada nerde ki senkronizasyon ları kapatmalıyım..

Teşekkürler.

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Hocam cihazdan mi hesabınıza girin ve micloud dan arama geçmişi ve mesaj seçeneklerini kapayın. Ayrıca micloud a pc den girip rehber bölümüne tıklayın sayfanın sol altında bulunan 3 noktaya tıklayıp çöp kutunu seçin ve arama, mesaj geçmişini oradan temizleyin. Şimdilik en iyi yol bu iki seçenekten birini yapmanız. Zaten ilk yazdığımı yaptığınızda sekronize kapanacak ve sildiğiniz tekrar geri gelmeyecek yinede kalıcı bir silme işlemi için ikinci seçeneği yapmakta fayda var. Zira tüm aramaları, mesajları (içerikleriyle birlikte) konuşma sürelerine varana kadar hepsini silseniz bile çöpte saklıyor.

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba senkronizasyon kısmında kişiler , mesajlar galeri notlar var arama geçmişi yok hangisi bilemedim.

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
merhaba senkronizasyon kısmında kişiler , mesajlar galeri notlar var arama geçmişi yok hangisi bilemedim.
Hocam bu seçeneklerin hemen altında diğer senkronize ögeleri diye bi yazı var tıklayın kalan seçenekler orada görünecektir.

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet gördüm zaten Arama geçmişi kapalı yazıyor... acaba neden geri geliyor.. teşekkürler.

Oyla:

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
evet gördüm zaten Arama geçmişi kapalı yazıyor... acaba neden geri geliyor.. teşekkürler.
Normalde Cihaz aktive edilmediyse mesaj ve arama senk. Aktif olmuyor.
Başka bi cihazda aktif olduğu halde arama ve mesaj senk. edemedim.
Benim mi4 de problem yok hepsi senk. ediliyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt