Alış Mi4 (Temiz 2.elde olur ) --- Mi4S 3/64(Temiz 2.elde olur) ----Mi5S

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
Arkadaslar uygun fiyata başlıktaki telefonlardan birini arıyorum. Öncelikli almak istediğim mi4s (siyah) , bulamazsam mi5s (siyah) almayı dusunuyorum . Diğer renklerde olabilir :)

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Arkadaslar uygun fiyata başlıktaki telefonlardan birini arıyorum. Öncelikli almak istediğim mi4s (siyah) , bulamazsam mi5s (siyah) almayı dusunuyorum . Diğer renklerde olabilir :)
Merhaba hocam.Forumda ilanım var Mi5s 64 siyah.Sadece bir adet kaldı diğer 3 adeti satıldı.İlgilenirseniz iletişime geçin.İmei kaydı krılmaz cam silikon kılıf ile beraber global rom kurarak vereceğim.

teknokolik71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
3
Mi5s 4/128 lik siyah renk mevcut hocam. Cihaz kutusunun üzerindeki jelatini bile açılmadı . Bu yüzden de hiçbir işlem yapılmadı. Detaylar için mesaj atabilirsiniz

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
Elimde mi5s 64 GB gümüş mevcut

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam eğer düşünürseniz kendi kullandığım Mi4'ü satabilirim. Yanında 2 adet tempered cam, 3'ü orijinal 5-6 tane kılıf ve 2 tane arka kapak da hediyem olur.

utkudagistan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
mi5
Konular
6
Hocam eğer düşünürseniz kendi kullandığım Mi4'ü satabilirim. Yanında 2 adet tempered cam, 3'ü orijinal 5-6 tane kılıf ve 2 tane arka kapak da hediyem olur.
Hocam araya girmek gibi olmasın ama cihazınıza talibim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt