Yardım Mi4 telefonum sürekli açılıp kapanıyor.

Cengiz GÜMÜŞ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
mi4
Konular
1
2 senedir kullandığım mi4 telefonum dün kapanıp açılmaya başladı. Ekranda mi yazısı gelip kapanıyor. Fastboot modunaaldım içeriğindeki dosyalar gözükmüyor. Fastboot modundayken 2 tane(Stable ve Beta) onarım seçeneği gibi bir seçenek çıktı. İkisinide yaptım %50 de kaldı. Tekrar kapatıyorum yine mi yazısı süreğen bir şekilde gidip geliyor.

Cengiz GÜMÜŞ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryanızda sıkıntı var mıydı öncesinde?
Yoktu ama şarzı artık az gitmeye başlamıştı. 6-7 saat gibi bitiyordu. Denize gittiğimizde arabada bırakmıştım. Geldiğimde açılıp kapanma sorunu başlamıştı ve sıcaktı.

Oyla:

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Mi4 3/16 Gb.modeli cihazım vardı benim de aynı şekilde problem oldu.Uzun uğraşlardan sonra anakart arızası olduğu anlaşıldı.Tamir olamadı.

Oyla:

Cengiz GÜMÜŞ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manavgat'ta yetkili servisi var mı? Bilen var mı?

Oyla:

MuhammedEmirhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi6
Konular
8
2 senedir kullandığım mi4 telefonum dün kapanıp açılmaya başladı. Ekranda mi yazısı gelip kapanıyor. Fastboot modunaaldım içeriğindeki dosyalar gözükmüyor. Fastboot modundayken 2 tane(Stable ve Beta) onarım seçeneği gibi bir seçenek çıktı. İkisinide yaptım %50 de kaldı. Tekrar kapatıyorum yine mi yazısı süreğen bir şekilde gidip geliyor.
Mi Flash Tool aracılığıyla uygun romu indirip tekrardan flashlayarak çözebilirsiniz bir ihtimal.
Programın sağ alt kısmındaki seçeneklerden "flash all except storage" seçeneğini tıklarsanız verileriniz de silinmez. Ama bunu yapabilmek için de bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt