MI4 SİSTEM SEÇME HK.

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Merhabalar. MI4 Kullanıcısı olarak sık sık çok karıştırmamdan kaynaklı ve haftalık güncellemelerin bazen azizliğinden dolayı telefonun sistemini çökerttim. bir şekilde sistemi sıfırlayarak yada sıfırlamayarak nasıl yaptığımı bilmeden cihazı çalıştırdım. Power tuşuna ve ses açma ( kısma ) bilemiyorum basarak. girdiğim menüden 1. veya 2. işletim sistemini seçerek cihazı açmayı başardım.
Buraya  kadar yazdıklarımı biraz bilerek ama daha çok bilmeyerek yaptım. siz üstadlar dan bu konuda yardım bekliyorum. sistem çöktüğünde MI4 de yüklü 1. ve 2 . işletim sistemin hangi adımlar ve tüsler ile seçilir. 1. ve 2. işletim sistemini nasıl belirtiliriz. yani şu anda kullandığım ve memnun olduğum bir sistemi nasıl  1. veya 2. sistem olarak atayabilirim. Sanırım derdimi anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı bekler iyi çalışmalar dilerim.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
@ercakmak hocam telefon haftalık güncellemeri sırasıyla sistem1 ve 2' ye yükler siz sistemi bilerek veya bilmeyerek çökertmişseniz bile, telefonu recovery moduna alıp en son başlatılmış sistemi değil diğerini seçerseniz sisteminizi güncelleme öncesi sistemde açarsanız. Tekrar güncelleme yaptığınızda diğer sistemdeki bozulmuş sistem üzerine güncelleme yapacağı için çökertmiş olduğunuz bölüm düzelecektir. İstediğiniz gibi sistem 1 şu sürüm sistem 2 şu sürüm olsun diye seçme şansınız yok, güncelleme sırasıyla aktif olmayan sisteme kuruluyor.

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim. fakat tuş kombinasyonunu da yazabilir misiniz. yada bununla ilgili görsel bir anlatım var mıdır. çok sağolun.

dommebeli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Telefon açılırken ses açma tuşunu basılı tutun,ekranda mi yazısı göründüğünde ses açma tuşunu bırakın bu şekilde telefon recovery modda açılır. Eğer aynı işlemi ses kapama tuşuyla yaparsanız telefon fastboot moda girer.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TEŞEKKÜRKER..

Üst Alt